Σκιάθος: Κίνδυνος-θάνατος οι προσγειώσεις των αεροπλάνων (vid)

 Σκιάθος: Κίνδυνος-θάνατος οι προσγειώσεις των αεροπλάνων (vid)

Όσο εντυπωσιακό είναι το θέαμα από τα αεροπλάνα που προσγειώνονται στην Σκιάθο, άλλο τόσο επικίνδυνο είναι για τους τολμηρούς θεατές.

Πριν μερικές εβδομάδες, μία τουρίστρια που ήθελε να βιντεοσκοπήσει από πολύ κοντά την απογείωση ενός αεροσκάφους της Transavia, και παρασύρθηκε από την τουρμπίνα.

Παρ΄ολ αυτά η Αστυνομία δεν παίρνει μέτρα…

Όπως φαίνεται στο παρακάτω βίντεο, ένα αεροσκάφος Airbus βρίσκεται ελάχιστα πάνω από το έδαφος, με αποτέλεσμα όσοι κινηματογραφούσαν την προσγείωση με τα κινητά τους, να αναγκαστούν να σκύψουν και να τρέξουν για να φύγουν από κάτω.

Το Airbus A321neo της ουγγρικής«Wizz Air», μίας εταιρείας χαμηλού κόστους, ήταν τόσο κοντά στο έδαφος που τρόμαξε και όσους το κοιτούσαν από μακριά.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί, όπου αρχικά βλέπουμε το αεροπλάνο να πλησιάζει το αεροδρομίου στη Σκιάθο και από κάτω να παρακολουθούν την προσγείωση λουόμενοι. Το αεροσκάφος πλησιάζει, περνάει πάνω από τα σκάφη στο λιμάνι και προσγειώνεται περνώντας ξυστά πάνω από τα κεφάλια εκείνων που το φωτογράφιζαν. To βίντεο κατέγραψε η ομάδα του GreatFlyer.

Σχετικά Άρθρα