Περιστέρι: “Ο 21χρονος είχε δύο συνεργούς” – Τι αποκάλυψε ο δικηγόρος της οικογένειας της 17χρονης

 Περιστέρι: “Ο 21χρονος είχε δύο συνεργούς” – Τι αποκάλυψε ο δικηγόρος της οικογένειας της 17χρονης

Νέες διώξεις έρχονται στην υπόθεση δολοφονίας της 17χρονης Νικολέτας, στο Περιστέρι, όπως προανήγγειλε ο δικηγόρος της οικογένειας του θύματος.

Ο Ανδρέας Θεοδωρόπουλος αποκάλυψε ότι ο 21χρονος Πακιστανός είχε δύο συνεργούς ομοεθνείς του, που φέρονται να τον βοήθησαν να διαφύγει από τη χώρα για τη Βόρεια Μακεδονία, παρέχοντας του χρήματα.

Μιλώντας στην εκπομπή “Από τις Έξι” της ΕΡΤ, ο δικηγόρος της οικογένειας της 17χρονης είπε πως “οι άνθρωποι αυτοί τον βοήθησαν να φτάσει στα σύνορα και να έρθει σε επαφή με τους δουλέμπορους και να τον μεταφέρουν στα Σκόπια όπου δυστυχώς για εκείνον, συνελήφθη από τις σκοπιανές αρχές που βρισκόταν σε επικοινωνία με τις ελληνικές” και διευκρίνισε ότι και οι δύο συνεργοί έχουν καταθέσει στην ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση.

Σχολιάζοντας τον ισχυρισμό του κατηγορουμένου για την αιτία του καβγά που είχε με την άτυχη Νικολέτα, ο δικηγόρος τόνισε: “Η δικαιολογία του 22χρονου για το κοράνι είναι φαιδρή, δεν έπεισε κανέναν, γι’ αυτό και στο ανακριτικό γραφείο του ευχήθηκαν “καλό δρόμο στις φυλακές”… Είχε πάθος με την Νικολέτα, την ζήλευε, είχε κόμπλεξ κατωτερότητας. Εμάς δεν μας ενδιαφέρει η καταγωγή του, αλλά δεν μπορεί στο Αλλοδαπών, να έχουν απορρίψει το αίτημα ασύλου και να μην έχει γίνει η απέλασή του, όπως συμβαίνει σε όλα τα άλλα κράτη”.

Υπογράμμισε, επίσης, ότι “θα πρέπει να αλλάξει το νομικό πλαίσιο και να γίνεται άμεση απέλαση αυτών που αποτελούν κίνδυνο για την κοινωνία”.

Ο 21χρονος Πακιστανός κρίθηκε προφυλακιστέος μετά την απολογία του στην ανακρίτρια για την υπόθεση δολοφονίας της Νικολέτας.

Σχετικά Άρθρα