Η Σερένα Γουίλιαμς αποσύρεται από την ενεργό δράση – “Θέλω να μεγαλώσω την οικογένεια μου”

 Η Σερένα Γουίλιαμς αποσύρεται από την ενεργό δράση – “Θέλω να μεγαλώσω την οικογένεια μου”

Μετά από μία τεράστια καριέρα, μέσα στην οποία κατέκτησε 23 τίτλους Γκραν Σλαμ και τέσσερα χρυσά Ολυμπιακά μετάλλια (3 στο διπλό και 1 στο μονό), η Αμερικανίδα τενίστρια Σερένα Γουίλιαμς γνωστοποίησε την απόσυρσή της από την ενεργό δράση. Όμως όχι ακόμα…

Πιο συγκεκριμένα, σε συνέντευξη στη Vogue ανακοίνωσε ότι ήρθε η στιγμή να λάβει αυτή την απόφαση και να συνεχίσει την ζωή της μακριά από τα κορτ, ως επαγγελματίας τενίστρια.

«Ποτέ δεν μου άρεσε η λέξη σύνταξη», αναφέρει χαρακτηριστικά, «Δεν μου φαίνεται μοντέρνα λέξη. Το σκέφτηκα αυτό ως μια μετάβαση. Ίσως η καλύτερη λέξη για να περιγράψω αυτό που κάνω είναι η εξέλιξη.

Είμαι εδώ για να σας πω ότι εξελίσσομαι μακριά από το τένις, προς άλλα πράγματα που είναι σημαντικά για μένα. Πριν από μερικά χρόνια ξεκίνησα αθόρυβα τη Serena Ventures, μια εταιρεία επιχειρηματικών κεφαλαίων. Αμέσως μετά, έκανα οικογένεια. Θέλω να μεγαλώσω αυτή την οικογένεια».

Διανύοντας το 40ο έτος της ηλικίας της, η Γουίλιαμς σημείωσε την πρώτη της νίκη μετά από 14 μήνες, καθώς κέρδισε την Ισπανίδα Νούρια Παρίσας-Ντίας και έφτασε στον δεύτερο γύρο του National Bank Open στο Τορόντο. Έτσι θα έχει την δυνατότητα να διεκδικήσει ακόμα ένα τρόπαιο πριν «κρεμάσει» οριστικά την ρακέτα της.

Σχετικά Άρθρα