Ανώγεια: Ποινική δίωξη για βιασμό της 32χρονης – Τα ευρήματα του ιατροδικαστή

 Ανώγεια: Ποινική δίωξη για βιασμό της 32χρονης – Τα ευρήματα του ιατροδικαστή

Υπόθεση βιασμού 32χρονης γυναίκας από νεαρό κάτοικο των Ανωγείων,απασχολεί τις αστυνομικές και δικαστικές αρχές Ρεθύμνου.

Ο 33 χρονος κατηγορούμενος οδηγήθηκε αργά το απόγευμα στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρεθύμνου ο οποίος άσκησε σε βάρος του ποινική δίωξη για βιασμό.Πήρε προθεσμία και θα απολογηθεί στον Ανακριτή την Τετάρτη.
Ο κατηγορούμενος φέρεται να παραδέχτηκε την σεξουαλική πράξη με την 32χρονη κοπέλα,ισχυρίζεται ωστόσο πως αυτό έγινε με την συναίνεση της.
Σύμφωνα με πληροφορίες,η 32χρονη γυναίκα,που είναι από την Αθήνα, βρέθηκε ως επισκέπτρια στα Ανώγεια την Κυριακή,μαζί με τον σύντροφο της.Νωρίς το βράδυ,το ζεύγος κάθισε σε ταβέρνα του χωριού για φαγητό.

Στην ίδια παρέα φαίνεται να κάθισαν και άλλα άτομα όπου όλοι μαζί συζητούσαν αλλά και τρώγοντας άρχισαν να καταναλώνουν μεγάλη ποσότητα αλκοόλ.
Στην παρέα,βρέθηκε από κάποιο σημείο και μετά και ο 33χρονος Ανωγειανός.

Η 32χρονη γυναίκα,έχοντας καταναλώσει μη συνηθισμένη ποσότητα για εκείνη αλκοόλ,φέρεται να άρχισε να μην νοιώθει καλά και ο νεαρός κατηγορούμενος προθυμοποιήθηκε και της πρότεινε να την μεταφέρει με το αυτοκίνητο του στο Κέντρο Υγείας Ανωγείων. Επιβιβάστηκαν και οι δυο στο όχημα του και όντως την πήγε το Κέντρο Υγείας όπου ο 33χρονος άφησε την κοπέλα.
Οι γιατροί που παρέλαβαν την κοπέλα,εκτός από την κατανάλωση αλκοόλ και με βάση την κατάσταση στην οποία ήταν (παρατήρησαν ύποπτα σημάδια-στοιχεία στο σώμα της)πιθανολόγησαν ότι είχε πέσει θύμα σεξουαλικής κακοποίησης.Έκριναν σκόπιμο να μεταφερθεί στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου ενώ παράλληλα ενημέρωσαν και την Αστυνομία.
Από την αστυνομική προανάκριση προέκυψε ότι ο κατηγορούμενος πριν φτάσουν με την κοπέλα στο Κέντρο Υγείας ,σε σημείο του περιφερειακού δρόμου των Ανωγείων την βίασε.

Να σημειωθεί ότι ιατροδικαστής έχει εξετάσει τη νεαρή γυναίκα από την Αθήνα και σύμφωνα με πληροφορίες έχει εντοπίσει κακώσεις που παραπέμπουν σεξουαλική κακοποίηση ενώ αναμένονται τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων προκειμένου να διαπιστωθεί εάν υπήρχε κάποια ουσία στον οργανισμό της και εάν της χορηγήθηκε το «χάπι του βιασμού».

Κατά την μεταφορά του κατηγορούμενου από τα κρατητήρια στο γραφείο του Εισαγγελέα,είχαν συγκεντρωθεί έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Ρεθύμνου μέλη της Φεμινιστικής Αλληλεγγύης και κρατώντας διαδήλωναν κατά των βιασμών με σύνθημα «Για τους βιασμούς φταίνε οι βιαστές-Καμία μόνη».

Πηγή: rethnea.gr

Σχετικά Άρθρα