Περιστέρι: Η εφιαλτική ζωή της Νικολέτας – Ο βιασμός στα 11 της έτη και το bullying

 Περιστέρι: Η εφιαλτική ζωή της Νικολέτας – Ο βιασμός στα 11 της έτη και το bullying

Σοκαριστικά είναι τα ευρήματα της ιατροδικαστικής έκθεσης για τον θάνατο της 17χρονης Νικολέτας στο Περιστέρι, με την αστυνομία να αναζητεί ακόμη τον 22χρονο σύντροφό της, πακιστανικής καταγωγής, ο οποίος παραμένει άφαντος.

Τη στιγμή που το πανελλήνιο παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα τις εξελίξεις γύρω από ακόμα μια υπόθεση γυναικοκτονίας, νέες αποκαλύψεις ήρθαν να προκαλέσουν ακόμα μεγαλύτερο σοκ.

Συγκεκριμένα, όπως ισχυρίστηκε ο πατέρας της 17χρονης Νικολέτας αποκάλυψε ότι η κόρη μας είχε πέσει θύμα βιασμού στην τρυφερή ηλικία των 11 ετών.

«Η Νικολέτα αλλά και ο μεγάλος μου γιος (από τα συνολικά 4 παιδιά της οικογένειας) πριν από λίγα χρόνια, όταν ήταν 11 και 8 ετών αντίστοιχα, στο Μακροχώρι Ημαθίας όπου μεγάλωσαν, είχαν πέσει θύματα συστηματικής ασέλγειας από τρεις άνδρες οι οποίοι καταδικάστηκαν» ανέφερε χαρακτηριστικά μιλώντας στον ANT1.

«Τα παιδιά βιαστήκανε. Έγιναν δικαστήρια, καταδικαστήκανε, ο ένας 53 χρόνια, ο άλλος 16-17 χρόνια. Στο σχολείο το κοροϊδεύανε, δέχτηκε bullying. Προσπαθούσε να επιβιώσει, να μην το σκέφτεται» είχε συμπληρώσει.

Η είδηση της ασέλγειας σε βάρος των δυο παιδιών, το 2018, είχε κυριαρχήσει στα ΜΜΕ. Οι εισαγγελικές Αρχές είχαν δώσει στη δημοσιότητα τις φωτογραφίες των δραστών, ανάμεσά τους και ένας 73χρονος ο οποίος -μετά την καταδίκη τους- πέθανε στη φυλακή.

Οι τρεις ασελγούσαν σε βάρος της 11χρονης Νικολέτας και του 8χρονου αδελφού της για δυο ολόκληρα χρόνια, κατά το διάστημα 2016-17, πριν αποκαλυφθεί η αλήθεια και η Νικολέτα με την αδελφή της φύγουν για Αθήνα για να γλιτώσουν τον κοινωνικό στιγματισμό.

Όπως δήλωσε στον ΑΝΤ1 ο πατέρας, η κοπέλα έφυγε για την Αθήνα για «να χαρεί τη ζωή της, να την πάρει από την αρχή πάλι, όσο μπορούσε να χαρεί τη ζωή της, να διώξει τον πόνο της. Τελικά, ορίστε, έγινε αυτό που έγινε. Σκέφτηκε ότι η σχέση της θα είναι πολύ καλή και να το αποτέλεσμα».

Σχετικά Άρθρα