Καρατομήθηκε ο πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΑΣΘ

 Καρατομήθηκε ο πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΑΣΘ

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Εφ.Συν.», ο υπουργός Μεταφορών και Υποδομών Κώστας Καραμανλής ζήτησε σήμερα το πρωί την παραίτηση του προέδρου του Διευθύνοντα Συμβούλου του ΟΑΣΘ Γιώργου Σκόδρα.

Η υπόθεση αλλαγής στη διοίκηση του ΟΑΣΘ ήταν μόνιμη επωδός στις συζητήσεις εδώ και μήνες, ενώ οι λόγοι που η κυβέρνηση προχωρά τώρα σε αυτές τις αλλαγές έχει πολλές εκδοχές, οι οποίες συνδέονται με πολλές ιστορίες που τρέχουν παραλλήλως σχετικά με τον πολύπαθο Οργανισμό.

Η πρεμούρα του υπουργού να αντικαταστήσει τον κ. Σκόδρα φαίνεται και από το όνομα του ανθρώπου που θα τον αντικαταστήσει και σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες είναι ένας… οικονομολόγος. Πρόκειται για τον – συμπτωματικά Σερραίος – Κωνσταντίνο Ταγγίρη, ο οποίος μέχρι πρότινος ήταν τοποθετημένος από τον κ. Καραμανλή ως απλό μέλος στο δ.σ. του ΟΣΕ.

Ποια η εμπειρία του στη διαχείριση Οργανισμού σαν και του ΟΑΣΘ, άγνωστο. Πολλοί συνδέουν ήδη την τοποθέτηση με την πρόθεση της κυβέρνησης να εκχωρήσει κι άλλο μέρος του συγκοινωνιακού έργου του ΟΑΣΘ στα ΚΤΕΛ και δη των… Σερρών.

Σχετικά Άρθρα