Νέα γυναικοκτονία στην Κρήτη: Την μαχαίρωσε ο σύζυγός της- “Σκότωσα την μητέρα σου”, είπε στον γιό του

 Νέα γυναικοκτονία στην Κρήτη: Την μαχαίρωσε ο σύζυγός της- “Σκότωσα την μητέρα σου”, είπε στον γιό του

Δολοφονία γυναίκας σημειώθηκε στην Κρήτη. Σύμφωνα με πληροφορίες του cretalive ένας άνδρας σε χωριό του Ρεθύμνου, φέρεται να μαχαίρωσε μέχρι θανάτου την γυναίκα του. Ο φερόμενος ως δράστης είναι σύμφωνα με πληροφορίες 60 ετών και το θύμα 56 ετών.

Ο γιος του ζευγαριού ήταν, κατά τις ίδιες πηγές, εκείνος που ενημέρωσε τις Αρχές για το έγκλημα. Στο σημείο έσπευσαν άνδρες της αστυνομίας, ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ αλλά και ιατροδικαστής προκειμένου να ερευνήσουν τις συνθήκες του εγκλήματος.

Όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, την άτυχη γυναίκα εντόπισε νεκρή ο γιος του ζευγαριού, ο οποίος και ενημέρωσε τις αρχές.

Η 56χρονη, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ενημέρωσης, φέρεται να ζήτησε στον 60χρονο να χωρίσουν και εκείνος τη μαχαίρωσε θανάσιμα, ενώ στη συνέχεια έφυγε από το σπίτι.

Το ειδεχθές έγκλημα σημειώθηκε περίπου στις 10:30 το πρωί της Κυριακής (31/7). Σημειώνεται ότι το ζευγάρι έχει τέσσερα παιδιά.

Μετά την άγρια δολοφονία οι αρχές εξαπέλυσαν ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του 60χρονου.

Ωστόσο ο δράστης, φαίνεται ότι λίγη ώρα αργότερα αποφάσισε να παραδοθεί. Πήγε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας του Ρεθύμνου και παραδόθηκε με τις αρχές να τον συλλαμβάνουν.

Η 56χρονη φέρεται να ζήτησε από τον 60χρονο να χωρίσουν και εκείνος αντέδρασε με αυτό τον φρικτό τρόπο.

Ο ίδιος λίγη ώρα αργότερα, όπως μεταδίδει το cretapost, πήρε τηλέφωνο τον γιο του και του ανέφερε ότι σκότωσε τη μητέρα του.

Ο γιος του ζευγαριού πήρε το 100 και ανέφερε πως «ο πατέρας μου σκότωσε τη μητέρα μου».

Σχετικά Άρθρα