Πως κόλλησε το “Λευκό Βέλος”- Μεγάλη ταλαιπωρία για τους επιβάτες – Η ανακοίνωση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ

 Πως κόλλησε το “Λευκό Βέλος”- Μεγάλη ταλαιπωρία για τους επιβάτες – Η ανακοίνωση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Το «λευκό βέλος» της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, το γρήγορο τρένο της εταιρείας, «κόλλησε» την Πέμπτη, κοντά στον σταθμό της Δεκέλειας κάτι που μεταφράστηκε σε ταλαιπωρία για εκατοντάδες επιβάτες…

Συγκεκριμένα, λίγο μετά τις 5 το απόγευμα της Πέμπτης το γρήγορο τρένο της εταιρείας, ξεκίνησε από την Αθήνα με προορισμό τη Θεσσαλονίκη. Ωστόσο, ακινητοποιήθηκε κοντά στο σταθμό της Δεκέλειας. Ο κόσμος βγήκε από τα βαγόνια με τις εικόνες να είναι ενδεικτικές της κατάστασης, σε μία ημέρα που ο υδράργυρος κινήθηκε σε υψηλά επίπεδα.

Σημειώνεται πως η η εταιρεία έστειλε το συμβατικό τρένο των 19.22, το οποίο υποτίθεται πως θα παραλάμβανε και τους επιβάτες του «Βέλους», αλλά ακινητοποιήθηκε και αυτό μετά από λίγη ώρα λόγω διακοπής ρεύματος.

Οι επιβάτες του «Λευκού Βέλους» όπως ανέφεραν, δεν είχαν για ώρες επίσημη ενημέρωση από την εταιρεία.

Μετά το ατελείωτο αλαλούμ, η εταιρεία εξέδωσε ανακοίνωση μέσω της οποίας ζητά συγγνώμη αν και ισχυρίζεται πως δεν «δεν ευθύνεται για την αξιοπιστία των υποδομών»…

Αναλυτικά η ανακοίνωση της εταιρείας:

Σήμερα το απόγευμα μια διακοπή ρεύματος στις υποδομές είχε ως αποτέλεσμα σοβαρά προβλήματα στην κυκλοφορία των τρένων που κινούνταν από τον Σταθμό Λαρίσης προς Θεσσαλονίκη και Χαλκίδα.

Τα τρένα ακινητοποιήθηκαν στη γραμμή και πραγματοποιήθηκε μεγάλη επιχείρηση για την επαναφορά των επιβατών στους Σταθμούς.

Οι περισσότεροι επιβάτες έχουν μεταφερθεί στον τελικό προορισμό τους με λεωφορεία, ενώ μέσα στην επομένη ώρα θα έχει ολοκληρωθεί η μεταφορά του συνόλου των επιβατών στους προορισμούς τους.

Όλοι έχουν αποζημιωθεί για τα χρήματα του εισιτηρίου που είχαν αγοράσει.

Η κυκλοφορία σταδιακά θα ομαλοποιηθεί καθώς η ηλεκτροδότηση στο δίκτυο δεν έχει ακόμη αποκατασταθεί.

Η Hellenic Train ζητά μία ειλικρινής συγνώμη από τους επιβάτες για αυτό το ατυχές γεγονός, αν και η εταιρεία δεν ευθύνεται για την αξιοπιστία των υποδομών.