Αγγελάκας για Μιχαηλίδη: “Αν χαθεί η ζωή του θα γίνουμε ξανά η ντροπή του πλανήτη”

 Αγγελάκας για Μιχαηλίδη: “Αν χαθεί η ζωή του θα γίνουμε ξανά η ντροπή του πλανήτη”

Ηχηρή η παρέμβαση του τραγουδοποιού της ροκ Γιάννη Αγγελάκα υπέρ του απεργού πείνας Γιάννη Μιχαηλίδη. Ο Γιάννης Αγγελάκας μέσω ανάρτησης του στο Facebook σημειώνει μεταξύ άλλων: «Οι αόρατοι βασιλιάδες αυτής της παραμορφωμένης δημοκρατίας μας και οι αυταρχικές κυβερνήσεις τους, που στην καλύτερη περίπτωση αντιπροσωπεύουν το 1/3 των ψηφοφόρων, θα ήταν καλό να πάψουν να ευνοούν τόσο χυδαία και προκλητικά τους αγαπημένους τους βιαστές, δολοφόνους κτλ και να σταματήσουν να χτυπούν με εκδικητική βαναυσότητα την επαναστατημένη νιότη».

«Αν χαθεί η ζωή του θα γίνουμε γι’ ακόμη μια φορά η ντροπή του πλανήτη και θα φαντάζουμε όλοι ένοχοι», καταλήγει ο Γιάννης Αγγελάκας.

Υπενθυμίζεται πως η απορριπτική απόφαση του Συμβουλίου Εφετών Λαμίας στο δίκαιο αίτημα του Γιάννη Μιχαηλίδη να αποφυλακιστεί υπό όρους, είχε ως αποτέλεσμα να ξεσπάσουν μαζικές αντιδράσεις ενάντια στην απόφαση, τόσο από κόμματα της Βουλής όσο και οργανώσεις της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς, καλώντας το απόγευμα (7 μ.μ.) στο Σύνταγμα σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας και αλληλεγγύης για τον επί 67 ημέρες απεργό πείνας.

Ακολουθεί ολόκληρη η ανάρτηση του Γιάννη Αγγελάκα:

Να πω κι εγώ αυτό που κάθε ευαίσθητος και λογικός άνθρωπος σ’ αυτόν τον τόπο νοιώθει και σκέφτεται (αν και αυτό το είδος πολιτών απ’ ότι φαίνεται σπανίζει πλέον ολοένα και περισσότερο στη χώρα μας).

Να πω δηλαδή ότι οι αόρατοι βασιλιάδες αυτής της παραμορφωμένης δημοκρατίας μας και οι αυταρχικές κυβερνήσεις τους, που στην καλύτερη περίπτωση αντιπροσωπεύουν το 1/3 των ψηφοφόρων, θα ήταν καλό να πάψουν να ευνοούν τόσο χυδαία και προκλητικά τους αγαπημένους τους βιαστές, δολοφόνους κτλ και να σταματήσουν να χτυπούν με εκδικητική βαναυσότητα την επαναστατημένη νιότη.

Πόσο μάλλον όταν αυτή δεν έχει πειράξει άνθρωπο, όπως στην περίπτωση του Μιχαηλίδη που μας απασχολεί σήμερα. Αν χαθεί η ζωή του θα γίνουμε γι’ ακόμη μια φορά η ντροπή του πλανήτη και θα φαντάζουμε όλοι ένοχοι.

Σχετικά Άρθρα