Δίκη Χρυσής Αυγής: “Θα το ξεφτιλίσουμε το δικαστήριο σας. Λαμόγια ” φώναζε ο Λαγός

 Δίκη Χρυσής Αυγής: “Θα το ξεφτιλίσουμε το δικαστήριο σας. Λαμόγια ” φώναζε ο Λαγός

Σε υψηλούς τόνους ολοκληρώθηκε η δίκη της Χρυσής Αυγής.

O Ιωάννης Λαγός υποστήριξε μεταξύ άλλων ότι δεν του επιτράπηκε να εκφωνήσει ομιλία και να ψηφίσει ως ευρωβουλευτής, ωστόσο η πρόεδρος του δικαστηρίου του επεσήμανε ότι το ζήτημα αυτό δεν σχετίζονται με το στάδιο της δίκης και θα πρέπει να το αναπτύξει στην απολογία του.

Αποτέλεσμα ο Ιω. Λαγος να φωνάζει, λέγοντας: «Εσείς που ευαγγελίζεστε την αριστερά, μιλάμε για δημοκρατία εδώ;».

Το δικαστήριο προχώρησε σε διακοπή και ο Λαγός καταχειροκροτήθηκε από μέλη του ακροατηρίου.

Οδηγούμενος στα κρατητήρια είπε: «θα το ξεφτιλίσουμε το δικαστήριο σας! Λαμόγια!».

Άμεση ήταν η αντίδραση της Μάγδας Φύσσα και ανθρώπων που βρίσκονται στο πλευρό της, οι οποίοι φώναξαν: «Στα λαγούμια σας! Στις τρύπες σας! Τελειώσατε!». Ακολούθησε η απάντηση των υποστηρικτών Λαγού: «Τώρα ξεκινάμε! Ψόφο, γουρούνια!».

Το δικαστήριο παράλληλα, έπαυσε την ποινική δίωξη των πλημμελημάτων λόγω παραγραφής, ενώ απέρριψε και δύο αιτήματα αναστολής εκτέλεσης της ποινής.

Μάγδα Φύσσα: Τελειώσατε

Άμεση ήταν η αντίδραση της Μάγδας Φύσσα και ανθρώπων που βρίσκονται στο πλευρό της, οι οποίοι φώναξαν: «Στα λαγούμια σας! Στις τρύπες σας! Τελειώσατε!».

Ακολούθησε η απάντηση των υποστηρικτών Λαγού: «Τώρα ξεκινάμε! Ψόφο, γουρούνια!». Τελος το δικαστήριο απέρριψε και άλλα δύο αιτήματα αναστολής εκτέλεσης ποινής που υπέβαλαν κατηγορούμενοι οι οποίοι με βάση την πρωτόδικη καταδίκη παραμένουν στη φυλακή.

Σχετικά Άρθρα