ΣΥΡΙΖΑ: “Άμεση στήριξη σε όσους επλήγησαν από τις πυρκαγιές” – Κλιμάκιο παρέδωσε είδη πρώτης ανάγκης

 ΣΥΡΙΖΑ: “Άμεση στήριξη σε όσους επλήγησαν από τις πυρκαγιές” – Κλιμάκιο παρέδωσε είδη πρώτης ανάγκης

Τη μάχη που δίνει ο ΣΥΡΙΖΑ για τη στήριξη των πληγέντων από τις πυρκαγιές αλλά και των πυροσβεστών τονίζει με ανακοίνωσή του το κόμμα.

«Αυτή την κρίσιμη στιγμή οι δυνάμεις του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ δίνουν τη μάχη της αλληλεγγύης και της στήριξης στους πυροσβέστες και τους εθελοντές που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή αλλά και σε όσους που έχουν πληγεί και έχουν δει τους κόπους μίας ζωής να γίνονται στάχτη από τις πυρκαγιές», σημειώνει η αξιωματική αντιπολίτευση, επισημαίνοντας ότι κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ με επικεφαλής την Γραμματέα Ράνια Σβίγκου και τον αναπληρωτή Γραμματέα Γιώργο Βασιλειάδη καθώς και τον τομεάρχη Προστασίας του Πολίτη Χρήστο Σπίρτζη βρίσκεται από το πρωί στις πληγείσες από την πυρκαγιά περιοχές στην Αττική και συμμετείχε σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Γέρακα-Παλλήνης με τη συμμετοχή του δημάρχου Αθανάσιου Ζούτσου και άλλων δημάρχων της περιοχής.

Κλιμάκιο παρέδωσε είδη πρώτης ανάγκης

Παράλληλα, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση «το κλιμάκιο παρέδωσε είδη πρώτης ανάγκης από την Αλληλεγγύη για Όλους στις κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου για τις ανάγκες των πληγέντων, των πυροσβεστών και των εθελοντών».

«Οι οργανώσεις μας στην Αττική συνεχίζουν να συλλέγουν είδη πρώτης ανάγκης για να διατεθούν στους πυρόπληκτους και να στηρίξουν τους άντρες και τις γυναίκες της πυροσβεστικής καθώς και τους εθελοντές», προσθέτει ο ΣΥΡΙΖΑ και καλεί «τους πολίτες με όποιον τρόπο μπορούν να στηρίξουν τις κινήσεις αλληλεγγύης που αναπτύσσονται αυτή τη στιγμή».

Η Πολιτεία να στηρίξει όσους επλήγησαν

«Η Πολιτεία οφείλει άμεσα να στηρίξει όσες και όσους έχουν πληγεί από τις καταστροφικές πυρκαγιές. Η αλληλεγγύη είναι η δύναμη της κοινωνίας», καταλήγει.