Τραγωδία στην Κόρινθο: Είχαν πάρει κρυφά τα κλειδιά του αυτοκινήτου – Βίντεο πριν από το τροχαίο στην εθνική (vid)

 Τραγωδία στην Κόρινθο: Είχαν πάρει κρυφά τα κλειδιά του αυτοκινήτου – Βίντεο πριν από το τροχαίο στην εθνική (vid)

Συγκλονιστικά στοιχεία έρχονται στο φως για την τραγωδία με τους δύο νεκρούς νέους που βύθισε στο πένθος την Κόρινθο.

Η απόφασή του να κάνει όπισθεν στην Εθνική οδό ήταν μοιραία, καθώς συγκρούστηκε με το αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 65χρονος Βρετανός και πήγαινε κανονικά στην πορεία του.

Νεκρή ανασύρθηκε από  τα συντρίμμια η 18χρονη αδελφή του και ένας 16χρονος φίλος του, ενώ τραυματίστηκαν ο 15χρονος οδηγός και ο 18χρονος συνοδηγός του οχήματος. Και οι δύο νεκροί κάθονταν στα πίσω καθίσματα και ο θάνατός τους ήταν ακαριαίος.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε η θεία του 15χρονου οδηγού και της 18χρονης, ο ανήλικος πήρε κρυφά από τους γονείς του το δεύτερο κλειδί του αυτοκινήτου.

Η μοιραία βόλτα έγινε στις 2:30 τα ξημερώματα. Αποκαλύπτει, δε, ότι είχε ξαναπάρει άλλη μία φορά κρυφά το κλειδί από τους γονείς του.

«Είχε κρύψει ο πατέρας του το κλειδί, αλλά βρήκαν τα παιδιά το δεύτερο κλειδί και έφυγαν τα παιδιά 2:30 τη νύχτα. Δεν ήξεραν τίποτα οι γονείς. Το είχε ξανακάνει μια φορά ο 15χρονος να πάρει τα κλειδιά κρυφά, οι γονείς έκρυβαν τα κλειδιά» ανέφερε μεταξύ άλλων η θεία των παιδιών στον Alpha.

«Τα παιδιά δεν είχαν πιει. Ο δρόμος έχει ένα σημείο που την «πατάνε» όλοι, αν δε στρίψεις σωστά μετά φτάνεις Τρίπολη για να γυρίσεις πίσω. Ήταν 4 μέτρα πιο μπροστά από το σημείο και πήγαν να κάνουν όπισθεν για να γυρίσουν πίσω κατευθείαν αλλά έγινε το τροχαίο», ήταν τα λόγια της.

«Έμαθε ότι πέθανε η αδερφή του και ούρλιαζε. Του το είπε η μαμά του. Τι να πρωτοκρατήσει κρυφό. Το άλλο παιδί που πέθανε ήταν γείτονας, φίλος. Η Αναστασία (η αδερφή) έφυγε ακαριαία, τα παιδιά που πέθαναν κάθονται πίσω και πέθαναν αμέσως» κατέληξε.

Ο 15χρονος οδηγός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παίδων στην Αθήνα, καθώς η κατάστασή του κρίθηκε σοβαρή. Φέρει κρανιοεγκεφαλική κάκωση, κατάγματα και κάκωση στην κοιλιά, ενώ υποβλήθηκε σε επέμβαση. Δεν είναι διασωληνωμένος και η κατάστασή του χαρακτηρίζεται σταθερή. Ο 18χρονος συνοδηγός παραμένει νοσηλευόμενος στο νοσοκομείο Κορίνθου και φέρει χτυπήματα στη μέση.

Στο αυτοκίνητο επέβαινε η 18χρονη αδελφή του, Α.Κ., η οποία και σκοτώθηκε ακαριαία, όπως και ένας 16χρονος φίλος τους από τα Λουτρά της Ωραίας Ελένης. Ελαφρύτερα είναι τραυματισμένος ο 18χρονος που καθόταν στο κάθισμα του συνοδηγού.

Ο 15χρονος Ι.Κ., αν και αρχικά μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Κορίνθου, όπως όλοι όσοι τραυματίστηκαν στο δυστύχημα, εν συνεχεία κρίθηκε σκόπιμο να μεταφερθεί στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο Παίδων Αγία Σοφία, προκειμένου να χειρουργηθεί.

Η οικογένειά του νωρίτερα έκανε έκκληση για αίμα, το οποίο, σύμφωνα με πληροφορίες, συγκεντρώθηκε και ο 15χρονος εισήχθη στο χειρουργείο. Η κατάστασή του είναι εξαιρετικά σοβαρή.

Στα stories του, πάντως, ο 15χρονος λίγη ώρα πριν από το δυστύχημα είχε ανεβάσει βίντεο μέσα από το μοιραίο αυτοκίνητο, στο οποίο διακρίνεται να ακούει μουσική και να οδηγεί.

Σχετικά Άρθρα