Πήλιο: Τραυματισμένη γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σε καρότσα αγροτικού

 Πήλιο: Τραυματισμένη γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σε καρότσα αγροτικού

Οδύσσεια για γυναίκα στο Πήλιο που μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο μετά από τρεις ολόκληρες ώρες επειδή δεν υπήρχε ασθενοφόρο.

Δεν υπήρχε οδηγός για το ασθενοφόρο και έτσι η μεταφορά της έγινε πάνω σε καρότσα αγροτικού που βρισκόταν στην περιοχή. Τα όσα έγιναν στη Ζαγορά επαναφέρουν στο προσκήνιο ένα διαχρονικό πρόβλημα με τις νέες εικόνες ντροπής να προκαλούν αίσθηση.

Μια γυναίκα τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια γεωργικών εργασιών το απόγευμα της Δευτέρας (18-07-2022) στη Ζαγορά στο Πήλιο. Η γυναίκα έπεσε στο έδαφος από πεζούλι ύψους 3 μέτρων και χτύπησε ενώ βρισκόταν στο χωράφι.

Οι οικείοι της κάλεσαν ασθενοφόρο από το Κέντρο Υγείας Ζαγοράς, ωστόσο ενημερώθηκαν πως δεν υπήρχε οδηγός βάρδιας εκείνη την ώρα και έτσι αναγκάστηκαν να την επιβιβάσουν στην καρότσα αγροτικού αυτοκινήτου για να τη μεταφέρουν στο Νοσοκομείο του Βόλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όταν το αγροτικό έφτασε στα Χάνια, η τραυματισμένη γυναίκα παραλήφθηκε από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που στο μεταξύ είχε ειδοποιηθεί για τη μεταφορά της στο “Αχιλλοπούλειο”. Σύμφωνα με το gegonota.news, το ατύχημα σημειώθηκε στις 16:00 το απόγευμα και η τραυματισμένη γυναίκα έφτασε τελικά στο νοσοκομείο στις 19.00.

Δεν είναι δυστυχώς η πρώτη φορά που παρατηρείται τέτοιου είδους αρρυθμία στα Κέντρα Υγείας της Περιφέρειας Μαγνησίας και μάλιστα στον συγκεκριμένο τομέα, δηλαδή οδηγού ασθενοφόρου, δεδομένου ότι στα περισσότερα Κέντρα Υγείας υπάρχει μόνο μια βάρδια οδηγού, με αποτέλεσμα να υπάρχει διαθέσιμο ασθενοφόρο, αλλά όχι και οδηγός.

Πηγή: gegonota.news

Σχετικά Άρθρα