Αξιωματικός της τροχαίας ο ένας από τους αστυνομικούς που περνούσαν κόκκινα κι έκαναν βόλτες με περιπολικό

 Αξιωματικός της τροχαίας ο ένας από τους αστυνομικούς που περνούσαν κόκκινα κι έκαναν βόλτες με περιπολικό

Ο πρώην συνδικαλιστής της Αστυνομίας, Σταύρος Μπαλάσκας, μιλώντας στον ALPHA, αποκάλυψε πως ο ένας από τους δυο αστυνομικούς που μπήκαν σε διαθεσιμότητα για τις βόλτες με περιπολικό είναι αξιωματικός!

«Αυτά που βλέπουμε είναι πλημμελήματα, έχουμε να κάνουμε με απερίσκεπτους αξιωματικούς που θα έχουν σοβαρές πειθαρχικές επιπτώσεις από αργία», σχολίασε ο κύριος Μπαλάσκας που έκανε λόγο για «αχαρακτήριστη» πράξη των δυο αστυνομικών.

Να θυμίσουμε πως όλα ξεκίνησαν από ένα βίντεο το οποίο αναρτήθηκε στο ΤικΤοκ όπου φαίνεται το περιπολικό να διασχίζει δρόμο με κόκκινο ενώ ακούγονται γυναίκες να γελάνε από τις πίσω θέσεις του οχήματος.

Όπως μετέδωσε το MEGA που έφερε στη δημοσιότητα το βίντεο, ο χρήστης που το ανήρτησε έγραψε σε αυτό: «Σας αρέσει βόλτα με το περιπολικό; Και να περνάτε με κόκκινο τα φανάρια;». Κατά την ίδια πηγή στο χέρι του οδηγού διακρίνονται και διακριτικά υπαστυνόμου.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ

«Σε συνέχεια της από 14-07-2022 Ανακοίνωσης αναφορικά με βίντεο που αναρτήθηκε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης και απεικονίζει αστυνομικούς σε περιπολικό να προβαίνουν σε επίμεμπτες ενέργειες ανακοινώνεται ότι, από την έρευνα που πραγματοποιήθηκε προέκυψαν τα στοιχεία των δυο εμπλεκόμενων αστυνομικών, σε βάρος των οποίων διενεργείται Ένορκη Διοικητική Εξέταση, ενώ παράλληλα τέθηκαν σε διαθεσιμότητα».

Σχετικά Άρθρα