Λευκάδα: Νεκρός ο 25χρονος κολυμβητής

 Λευκάδα: Νεκρός ο 25χρονος κολυμβητής

Νεκρός ανασύρθηκε ύστερα από πέντε μέρες ερευνών, χθες, την Πέμπτη ο 25χρονος κολυμβητής, που αγνοούνταν από την περασμένη Κυριακή στη Λευκάδα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το lefkadapress.gr, τίτλοι ενός δραματικού τέλους γράφτηκαν χθες, Πέμπτη, μετά από πέντε μέρες αναζήτησης του 25χρονου Ρουμάνου τουρίστα ο οποίος είχε έρθει στην Λευκάδα για διακοπές με την κοπέλα του και τους φίλους του.

Ο άτυχος νεαρός χάθηκε στα νερά στην παραλία Μύλος το μεσημέρι της Κυριακής (10/5) την πρώτη ημέρα των διακοπών του. Όλες αυτές τις ημέρες το Λιμενικό από νωρίς το πρωί μέχρι που έπεφτε ο ήλιος έψαχνε και με τη βοήθεια δύτη, τον αγνοούμενο.
Χθες, το πρωί της Πέμπτης, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ένας Ιταλός που καθημερινά κάνει θαλάσσια σπορ στην περιοχή εντόπισε ένα πτώμα σε απόκρημνη παραλία μεταξύ Τσουκαλάδων και Πευκούλια.

Ειδοποίησε το Λιμενικό και οι διαδικασίες έγιναν σε σύντομο χρονικό διάστημα. Στο νοσοκομείο που τον μετέφερε το ΕΚΑΒ περίμενε συντετριμμένος ο πατέρας του με την κοπέλα του και τους φίλους του για την χειρότερη στιγμή που θα μπορούσε να του τύχει, την αναγνώριση του παιδιού του.

Ο άτυχος νεαρός Radu Dinu αναγνωρίσθηκε από την κοπέλα του και λίγο αργότερα και από τον πατέρα του. Κατάφεραν να τον αναγνωρίσουν από το πορτοκαλί μαγιό που φορούσε και το ρολόι του. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του.

Σχετικά Άρθρα