Πτώση ελικοπτέρου στη Σάμο: Ξεσπάει σε λυγμούς η μητέρα του 50χρονου πιλότου – ”Θέλω το παιδί μου ζωντανό”

 Πτώση ελικοπτέρου στη Σάμο: Ξεσπάει σε λυγμούς η μητέρα του 50χρονου πιλότου  – ”Θέλω το παιδί μου ζωντανό”

Ο αδελφός του πιλότου, δήλωσε πως ξέραμε ότι ήταν επικίνδυνη δουλειά…Είχε επιλέξει τη Σάμο γιατί ήταν το νησί που είχε υπηρετήσει σαν στρατιωτικός, εκεί και στα Γιάννενα προτιμούσε να πετάει.

Η μητέρα του 50χρονου πιλότου που έχασε την ζωή του στη Σάμο, όταν έπεσε το ελικόπτερο του κατά την διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς στη περιοχή, ξέσπασε για την απώλεια του γιου της.

Η ίδια μίλησε στο δελτίο ειδήσεων του Star και είπε «θέλω το παιδί μου ζωντανό, αλλά δεν μπορώ να το βρω. Θέλω τον Θοδωρή μου πάλι πίσω, θέλω το παιδάκι μου».

Επίσης, στο δελτίο του τηλεοπτικού σταθμού μίλησε και ο αδερφός του 50χρονου, όπου ανέφερε πως «ξέραμε ότι ήταν επικίνδυνη δουλειά. Είχε επιλέξει τη Σάμο γιατί ήταν το νησί που είχε υπηρετήσει σαν στρατιωτικός, εκεί και στα Γιάννενα προτιμούσε να πετάει. Ήταν δύσκολα τα πράγματα».

«Κάθε φορά όμως που πέταγε, με αυτές τις συνθήκες πέταγε, με 7 – 8 μποφόρ, με δύσκολους καιρούς. Έτσι κι αλλιώς είναι δύσκολα κάθε φορά και κάθε φορά το πλήρωμα λειτουργεί σαν συντονιστής ενός ξένου πληρώματος έτσι ώστε να το κατευθύνει σωστά να ρίξει εκεί που πρέπει να σωθεί ο κόσμος», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Σχετικά Άρθρα