Χυδαίες δηλώσεις ξανά από τον δικηγόρο Καρατσιώλη: ”Δεν είναι τόσο τρομακτικό να σε βιάσουν – Το ‘χουμε παραξηλώσει”

 Χυδαίες δηλώσεις ξανά από τον δικηγόρο Καρατσιώλη: ”Δεν είναι τόσο τρομακτικό να σε βιάσουν – Το ‘χουμε παραξηλώσει”

Ο δικηγόρος υποστήριξε, ότι τα θύματα βιασμού θα πρέπει να ξεπεράσουν αυτό που τους συνέβη, αλλιώς είναι υπαίτια τα ίδια.

Σε νέο εμετικό παραλήρημα προχώρησε ο γνωστός για τις ακραίες –στα όρια του φασισμού- απόψεις του δικηγόρος, Θάνος Καρατσιώλης.

Ο δικηγόρος από τη Θεσσαλονίκη που δεν δίστασε για λίγα λεπτά δημοσιότητας να συμμετέχει σε τηλεοπτικές αντιπαραθέσεις για… μαγιό των plus size γυναικών και κόντρες με παρουσιάστριες για το GNTM, αυτή τη φορά, αναφέρθηκε στις καταγγελίες για βιασμούς.

Χωρίς ίχνος ντροπής και σεβασμού για τα θύματα βιασμού, υποστήριξε ότι «στην Ελλάδα το έχουμε παραξηλώσει με κάποια ποινικά αδικήματα όπως ο βιασμός».

Μάλιστα, έφτασε σε σημείο να υποστηρίξει ότι ο βιασμός έχει υπερβολικά αυστηρή ποινή, καθώς είναι «μια σεξουαλική πράξη χωρίς συναίνεση, δεν είναι καυτηριασμός χεριού, ούτε αποκεφαλισμός».

Ο κ. Καρατσιώλης συνέχισε με ταχύτητα τον… κατήφορό του, λέγοντας ότι «δεν είναι τόσο τρομακτικό να σε βιάσουν, ούτε σου μένει τραύμα για πάντα».

Παράλληλα, μέσα από την ανάρτησή του –την οποία έσπευσε να κατεβάσει- έδειξε με το δάχτυλο τα θύματα βιασμού, ρίχνοντας πάνω τους τις ευθύνες αν δεν συμβεί η… λήθη που τους ζητάει. «Αν δεν το ξεπεράσεις έχεις εσύ το πρόβλημα» ανέφερε.