Με εμπρηστικούς μηχανισμούς “χτύπησαν” τον RealFm- Τι δείχνουν τα ίχνη της ύπουλης ενέργειας- Κινδύνεψε εργαζόμενη (vid)

 Με εμπρηστικούς μηχανισμούς “χτύπησαν” τον RealFm- Τι δείχνουν τα ίχνη της ύπουλης ενέργειας- Κινδύνεψε εργαζόμενη (vid)

Για «εμφανέστατα» ίχνη εμπρησμού που προκάλεσε τη φωτιά στα γραφεία του κτηρίου στα οποία στεγάζονται η εφημερίδα Real και ο ραδιοφωνικός σταθμός Real Fm έστειλε ο διευθυντής του δεύτερου, Γιώργος Χουδαλάκης, στη σκιά της αποκάλυψης ότι βρέθηκαν και γκαζάκια.

«Η καταστροφή είναι σημαντική, ο όροφος είναι καμένος, Η φωτιά κατέβηκε από πάνω προς τα κάτω. Δεν μπορούμε να εκτιμήσουμε το μέγεθος της καταστροφής» δήλωσε ο Γιώργος Χουδαλάκης.

Ο ίδιος τόνισε, μάλιστα, ότι «ελπίζουμε να είμαστε σύντομα στον αέρα και αυτό είναι το μήνυμα προς τους εμπρηστές».

H εικόνα της φωτιάς από διερχόμενο όχημα στις 3 τη νύχτα

Ο εμπρησμός με την φωτιά που προκάλεσε έθεσε σε άμεσο κίνδυνο την ζωή της ηχολήπτριας Κατερίνας Βουτσά που βρισκόταν εκείνη την ώρα στον σταθμό. Εγκλωβίστηκε, καθώς η φωτιά είχε αναπτυχθεί και στον 3ο και στον 2ο όροφο. Ευτυχώς, η Πυροσβεστική κινητοποιήθηκε άμεσα και με κλίμακα που σήκωσαν κατόρθωσαν να την απεγκλωβίσουν.

Τι δήλωσε ο διευθυντής του σταθμού Γιώργος Χουδαλάκης

Σχετικά Άρθρα