“Ελάτε να τον συλλάβετε” – Μητέρα κατέδωσε τον τοξικομανή γιο της στο Βόλο

 “Ελάτε να τον συλλάβετε” – Μητέρα κατέδωσε τον τοξικομανή γιο της στο Βόλο

Συγκλονίζει η ιστορία της μητέρας από τον Βόλο που αναγκάστηκε να ειδοποιήσει η ίδια τους αστυνομικούς για να συλλάβουν τον 29χρονο γιο της, που εδώ και δεκατέσσερα χρόνια ζει βουτηγμένος στον εφιάλτη των ναρκωτικών. 

Σύμφωνα με το gegonota.news, την Τρίτη έγινε δικαστήριο για κλοπές στον Βόλο όπου αποκαλύφθηκε το δράμα της οικογένειας. Από την ηλικία των 15 ετών ο γιος έχει βυθιστεί στην ηρωίνη. Κλοπές και ληστείες είναι στην ημερήσια διάταξη και κάθε υπόσχεση που δόθηκε για εισαγωγή του σε κλειστό πρόγραμμα του ΚΕΘΕΑ δεν τηρήθηκε.

“Ξέχασα να παω”, είπε την Τρίτη στο δικαστήριο ο 29χρονος που το τελευταίο δίμηνο απασχολεί σχεδόν καθημερινά την αστυνομία και τη δικαιοσύνη. Μετά τις τελευταίες κλοπές, στις 6 Ιουλίου, η μητέρα του κάλεσε την αστυνομία, που τον αναζητούσε. “Ελάτε να τον συλλάβετε, εδώ είναι, ήρθε στο σπίτι” είπε η μητέρα του στους αστυνομικούς.

Μεταφέρθηκε στον Κορυδαλλό όπου εκτίει ποινή για ληστεία στον ΟΑΕΔ και την Τρίτη έγινε δικαστήριο στον Βόλο για 7 νέες κλοπές μέσα στον Ιούνιο και τον Ιούλιο. Σε μια απόπειρα να κλέψει κατάστημα γνωστής αλυσίδας καφέ, είχε πάρει πάρει ένα δίκυκλο και προσπαθούσε να σπάσει την τζαμαρία, αλλά δεν τα κατάφερε. 

Καταδικάστηκε σε 19 μήνες φυλάκιση και με υποχρέωση να εκτίσει τους δύο, ενώ δεν κατέθεσε έφεση. Είπε στο δικαστήριο πως δεν θυμόταν τίποτα από τις κλοπές και πως έχει βρει ένα καταφύγιο στη φυλακή…

Σχετικά Άρθρα