Πορτοκάλογλου για Ζούλα: “Ο άνθρωπος που αναγέννησε την ΕΡΤ” – Σφοδρές αντιδράσεις

 Πορτοκάλογλου για Ζούλα: “Ο άνθρωπος που αναγέννησε την ΕΡΤ” – Σφοδρές αντιδράσεις

Η συναυλία του Νίκου Πορτοκάλογλου στο Ηρώδειο διακόπηκε λόγω της βροχής, ωστόσο συνεχίστηκε στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

Στις πρώτες σειρές του Ηρωδείου καθόταν ο επικεφαλής της ΕΡΤ, Κωνσταντίνος Ζούλας.

Ο Πορτοκάλογλου έσπευσε όχι μόνο να του αφιερώσει το πρώτο τραγούδι της βραδιάς (που ήταν τελικά και το τελευταίο), τον “Ταχυδρόμο” από το “Παιχνίδια με το διάβολο” αλλά και να χαρακτηρίσει δημοσίως, από μικροφώνου, τον κύριο Ζούλα ως “άνθρωπο που αναγέννησε την ΕΡΤ”...

Το γεγονός πυροδότησε σφοδρές αντιδράσεις στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης καθώς -εκτός των άλλων – ο Ζούλας έχει διαγραφεί και από την ΕΣΗΕΑ για για την περιβόητη υπόθεση του ανταποκριτή της Δημόσιας Τηλεόρασης στη Ρωσία που τελικά έδινε ανταποκρίσεις από το σπίτι του στην Αθήνα.

Μερικές από τις αντιδράσεις στο Twitter είναι ενδεικτικές…

Η δημόσια συγγνώμη

Ο τραγουδοποιός θέλησε να απολογηθεί στο κοινό του για την ταλαιπωρία με την αναβολή της συναυλίας κι έκανε μια σχετική ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Ειδικότερα, δημοσίευσε μια εικόνα που δείχνει τον κόσμο στο Ηρώδειο να κάθεται στη θέση του, κρατώντας ομπρέλες και τη συνόδευσε με το εξής κείμενο: «Θέλω προσωπικά να σας ζητήσω συγγνώμη για την ταλαιπωρία και να βεβαιώσω όλες και όλους εσάς τους γενναίους και υπέροχους που ήρθατε και παραμείνατε παρά τη βροχή, ότι δώσαμε αγώνα με όλες μας τις δυνάμεις από το απόγευμα για να γίνει η συναυλία με την ελπίδα πως η βροχή θα σταματήσει! Ακόμη προσπαθώ να συνέλθω από την λύπη και την απογοήτευση για την γιορτή που χάθηκε χτες το βράδυ. Εννοείται πως τα χρήματα των εισιτηρίων θα επιστραφούν σε όσους δεν επιθυμούν ή δεν μπορούν να έρθουν στη νέα ημερομηνία που θα ανακοινωθεί αύριο από το Φεστιβάλ. Σας ευχαριστώ από καρδιάς για αυτήν την συγκινητική εικόνα! Υποκλίνομαι».

Σχετικά Άρθρα