Ηράκλειο: Μεγάλη φωτιά σε ξενοδοχείο στη θέση Κοκκίνη Χάνι (εικόνα, vid)

 Ηράκλειο: Μεγάλη φωτιά σε ξενοδοχείο στη θέση Κοκκίνη Χάνι (εικόνα, vid)

Συναγερμός σήμανε λίγο μετά τις 5.00 το απόγευμα στην Πυροσβεστική για φωτιά σε ξενοδοχείο στην περιοχή Κοκκίνη Χάνι, του Δήμου Χερσονήσου. Πρόκειται για το Arina Beach Resort και όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες από το πολυώροφο συγκρότημα έβγαιναν πυκνοί καπνοί.

Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ηρακλείου. Διαπιστώθηκε ότι οι φλόγες εκδηλώθηκαν σε κουζίνα του υπογείου του ξενοδοχείου.

Σύμφωνα με το ekriti η πυρκαγιά είναι πολύ μεγάλη, έχει ξεσπάσει στους υψηλότερους ορόφους της ξενοδοχειακής μονάδας, ενώ το προσωπικό σε συνεργασία με τις αρχές απομακρύνει τους τουρίστες που διαμένουν εκεί.

Αξίζει να σημειωθεί πως η πληρότητα του ξενοδοχείου σε ξένους επισκέπτες είναι σε υψηλότατα επίπεδα αυτή την περίοδο.

Στο σημείο σπεύδουν ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Να σημειωθεί ότι οι πρώτες αναφορές έκαναν λόγο για μεγάλη φωτιά, ωστόσο στην συνέχεια αναφέρθηκε ότι υπήρχαν μόνο καπνοί.

Στο σημείο αυτή την ώρα επιχειρούν έξι οχήματα της πυροσβεστικής με 18 πυροσβέστες, ενώ οι φλόγες έχουν περιοριστεί.

Προς το παρόν οι πληροφορίες είναι συγκεχυμένες ως προς την εξέλιξη της φωτιάς, ωστόσο δεν υπάρχουν αναφορές για εγκλωβισμένους, καθώς από την πρώτη στιγμή  που σήμανε συναγερμός οι υπεύθυνοι φρόντισαν να εκκενώσουν το ξενοδοχείο, με αποτέλεσμα να μην κινδυνεύσει κανείς.

Νεότερες εξελίξεις

Σύμφωνα με πληροφορίες η φωτιά ξέσπασε από το υπόγειο κοντά στην κουζίνα και πήρε γρήγορα μεγάλες διαστάσεις. Ωστόσο τόσο οι τουρίστες όσο και οι εργαζόμενοι είναι καλά στην υγεία τους, ενώ η φωτιά τέθηκε υπό έλεγχο σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Σχετικά Άρθρα