Τροχαίο στη Νέα Φιλαδέλφεια: Έτσι έχασε τη ζωή του ο 25χρονος αστυνομικός της ΔΙ.ΑΣ. (εικόνες)

 Τροχαίο στη Νέα Φιλαδέλφεια: Έτσι έχασε τη ζωή του ο 25χρονος αστυνομικός της ΔΙ.ΑΣ. (εικόνες)

Θλίψη στο σώμα της Αστυνομίας έχει σκορπίσει η είδηση του θανάτου του 25χρονου αστυνομικού της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. στο τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε τα ξημερώματα στην Νέα Φιλαδέλφεια.

Ο νεαρός αστυνομικός, ο οποίος υπηρετεί στην ομάδα ΔΙ.ΑΣ. Βορειοανατολικής Αττικής, είχε βγει χθες το βράδυ μια βόλτα με τη μηχανή του. Από μικρός είχε αδυναμία στις γρήγορες μοτοσικλέτες και είχε αγοράσει μια Yamaha 1.000 κυβικών.

Ο 25χρονος βρισκόταν εκτός υπηρεσίας και ένα μοιραίο λάθος κόστισε τη ζωή του. Όταν ανέβηκε στη μηχανή μεγάλου κυβισμού ξέχασε να φορέσει το κράνος του, με αποτέλεσμα να χτυπήσει θανάσιμα στο κεφάλι.

Λίγο μετά τη 1 τα ξημερώματα, και ενώ κινούνταν επί της λεωφόρου Δεκελείας με κατεύθυνση το κέντρο της Νέας Φιλαδέλφειας συγκρούστηκε με ένα ΙΧ αυτοκίνητο.

Το αμάξι, το οποίο οδηγούσε μια γυναίκα, έστριβε προς την οδό Ιασωνίδη. Η στροφή ήταν απότομη και ο 25χρονος δεν πρόλαβε να φρενάρει. Η μηχανή συγκρούστηκε με το αυτοκίνητο, ο άτυχος αστυνομικός έπεσε στο οδόστρωμα και σύρθηκε για είκοσι μέτρα.

Από τη σφοδρή σύγκρουση, ο οδηγός της μηχανής χτύπησε με το κεφάλι στο απέναντι πεζούλι. Το χτύπημα ήταν ισχυρό και μοιραίο. Όπως λένε αυτόπτες μάρτυρες, αν φορούσε το κράνος του θα είχε σωθεί.

Ένα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τον παρέλαβε και τον μετέφερε στο νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός όπου λίγη ώρα αργότερα άφησε την τελευταία του πνοή.

Σχετικά Άρθρα