Μητροκτονία: Σοκάρει η νεκροψία της 79χρονης – “Σχεδόν αποκεφαλισμένη”

 Μητροκτονία: Σοκάρει η νεκροψία της 79χρονης – “Σχεδόν αποκεφαλισμένη”

Δύο οικιακά μαχαίρια εντοπίστηκαν, σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, δίπλα στο άψυχο σώμα της 79χρονης γυναίκας που δολοφονήθηκε άγρια από τον 50χρονο γιό της μέσα στο διαμέρισμα που ζούσαν στην περιοχή της Νεάπολης στη Θεσσαλονίκη.

Το έγκλημα αποκαλύφθηκε το μεσημέρι της Τρίτης, όταν ο δεύτερος γιος της γυναίκας έφτασε στο διαμέρισμα του πρώτου ορόφου επί της οδού Αλεξάνδρου Μπινιώρη 47 και αντίκρισε την μητέρα του νεκρή, μέσα σε «λίμνη» αίματος, στο μπάνιο του σπιτιού. Σε κατάσταση σοκ ειδοποίησε την αστυνομία που έφτασε στο σημείο και απέκλεισε τον χώρο.

Όπως προέκυψε από την πρώτη εξέταση που έκανε ο ιατροδικαστής που κλήθηκε στο σημείο, η άτυχη ηλικιωμένη δολοφονήθηκε με μανία, περίπου πέντε ημέρες πριν εντοπιστεί από τον 53χρονο γιο της.

Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του protothema.grτο μένος του δράστη σε βάρος του θύματος ήταν τόσο μεγάλο σε σημείο να υπάρξει «σχεδόν αποκεφαλισμός», όπως διαπιστώθηκε από την νεκροψία. Επιπλέον, η ηλικιωμένη έφερε και άλλα χτυπήματα από νύσσον όργανο.

«Η αιτία θανάτου είναι το μεθαιμορραγικό σοκ, συνεπεία τραυματικής διατομής δια τέμνοντος οργάνου του λαιμού, με σχεδόν πλήρη διατομή», εξήγησε στο protothema.gr ο έμπειρος ιατροδικαστής, Μηνάς Γεωργιάδης, ο οποίος διενήργησε την νεκροψία στο πτώμα της 79χρονης.

Σχετικά Άρθρα