Βόλος: Θρίλερ με τον θάνατο της 14χρονης Ελένης: Η πτώση στο μπάνιο και οι εκδορές στο σώμα

 Βόλος: Θρίλερ με τον θάνατο της 14χρονης Ελένης: Η πτώση στο μπάνιο και οι εκδορές στο σώμα

Πέπλο μυστηρίου συνεχίζει να σκεπάζει τις συνθήκες θανάτου της 14χρονης Ελένης στο Βόλο, με την εισαγγελία να ζητά τη διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας.

Στις 4 Ιανουαρίου 2022, στο Αλιβέρι της Νέας Ιωνίας, υπέστη ηλεκτροπληξία την ώρα που έκανε μπάνιο, έπεσε στην μπανιέρα και χτύπησε στο κεφάλι, όπως είπαν η μητέρα και ο πατριός της στους γιατρούς.

Η 14χρονη Ελένη μεταφέρθηκε σε κακή κατάσταση στο νοσοκομείο Βόλου με τους γιατρούς να κάνουν αρχικά λόγο για εισρόφηση. Διασωληνώθηκε και διακομίστηκε στο Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης όπου παρέμεινε στη ΜΕΘ μέχρι και την Πέμπτη (30/6) όπου άφησε την τελευταία της πνοή.

Δημοσιεύματα ανέφεραν πως η Ελένη είχε εκδορές στο σώμα και τον λαιμό της, ενώ ιατροδικαστική εξέταση δεν έχει γίνει. Με την έρευνα η εισαγγελία ζητά να αποσαφηνιστούν οι συνθήκες τραυματισμού και αν υπάρχουν ενδείξεις για ποινικές ευθύνες.

Η Ελένη έμενε στο Αλιβέρι μαζί με τη μητέρα, τον πατριό και τον ετεροθαλή αδερφό της. «Ήταν καλό κορίτσι, καλή η μάνα, καλός πατέρας.

Σε μία στιγμή πήγε να κάνει μπάνιο και βρέθηκε κάτω. Κρίμα, ένα μικρό κοριτσάκι…» ανέφερε κάτοικος της συνοικίας στον ALPHA. «Έπεσε στην μπανιέρα και χτύπησε το κεφάλι, την πήγαν στο νοσοκομείο αλλά ήταν αργά» σημείωσε κάτοικος.