“Ομολογία” Άδωνη για Novartis: “Δεν υπάρχει σκευωρία, έληξε, πάμε παρακάτω…” (vid)

 “Ομολογία” Άδωνη για Novartis: “Δεν υπάρχει σκευωρία, έληξε, πάμε παρακάτω…” (vid)

Ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης, σε πολιτικά δύσκολη θέση μετά το βούλευμα του Δικαστικού Συμβουλίου που απορρίπτει το αφήγημα περί σκευωρία ως προς την ενοχοποίηση των 10 πολιτικών προσώπων, εμφανίστηκε, χθες, στο Action24 και την εκπομπή του Δημήτρη Τάκη και παραδέχθηκε πως η υπόθεση περί σκευωρίας κλείνει οριστικά και πως όλοι οι εμπλεκόμενοι είναι αθώοι.

Έχει σημασία το γεγονός πως πρόκειται για την πρώτη καταγραφή μιας τέτοιας έμμεσης “απολογίας” από την κυβέρνηση, και, μάλιστα, σε απόσταση από τις δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου.

Στις ερωτήσεις του δημοσιογράφου «αφού λέτε ότι σέβεστε την απόφαση της δικαιοσύνης θα ζητήσετε συγγνώμη ως προς τη σκευωρία« ο Άδωνις Γεωργιάδης απάντησε: «ως προς τη σκευωρία ασφαλώς αφού απεφάνθη η δικαιοσύνη».

Στην επόμενη ερώτηση εάν θα ζητήσει συγγνώμη και από τους δημοσιογράφους για τους οποίους είχαν διατυπωθεί βαριές κατηγορίες, ο Άδωνις Γεωργιάδης απάντησε: «από την ώρα που αμετάκλητα και τελεσίδικα η δικαιοσύνη έκρινε για μένα έχει τελειώσει. Είναι αθώοι».

Ο Δημήτρης Τάκης επανέλαβε την ερώτηση εάν θα ζητήσει συγγνώμη από τους δημοσιογράφους Γιάννα Παπαδάκου, Κώστα Βαξεβάνη και Γιάννη Φιλιππάκη και ο υπουργός Ανάπτυξης απάντησε: «Δεν χρειάζεται να ζητήσω συγγνώμη αποσύρονται όλα».

Ο δημοσιογράφος επανήλθε και ρώτησε: «Άρα δεν υπάρχει σκευωρία για τα δέκα πολιτικά πρόσωπα ούτε για τους δημοσιογράφους» και ο Άδωνις Γεωργιάδης απάντησε: «Έληξε, πάμε παρακάτω».

Σχετικά Άρθρα