Αλλάζει χέρια η Intrakat – Η συμφωνία Κόκκαλη

 Αλλάζει χέρια η Intrakat – Η συμφωνία Κόκκαλη

Kλείδωσε η συμφωνία μεταξύ του Σ. Κόκκαλη και των εφοπλιστών Καϋμενάκη – Μπάκου, ενώ στο deal συμμετέχει και ο κ. Εξάρχου, για το 31,7% της Intrakat. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του capital.gr, ποσοστό περίπου 30% της Intrakat αποκτούν οι Κώστας Αγγέλου (Benelux Overseas) και Ηλίας Γκότσης (Eurotankers). Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κ. Γκότσης αποκτά περίπου 15% της κατασκευαστικής και ο κ. Αγγέλου το 13,5%, ποσοστά τα οποία φέρονται να αποκτούν από τις συμμετοχές των κ. Δημήτρη Θεοδωρίδη (ελέγχει το 12,13%),  Λουκά Λαζαράκη και Δήμο Στασινόπουλο (10,10%) και Πέτρος Σουρέτης (6,20%).

Στο χαρτοφυλάκιο έργων της περιλαμβάνεται η υπογειοποίηση της σιδηροδρομικής γραμμής στα Σεπόλια, η διευθέτηση του ρέματος Εσχατιάς, η μελέτη – κατασκευή του αυτοκινητόδρομου Πάφου-Χρυσοχούς στην Κύπρο, η επιλογή της σε κοινοπραξία με τη γαλλική εταιρεία Bouygues επιλέχθηκε από την Lamda Development ως σύμβουλος με τη μορφή του Early Contractor Involvement (ECI) για την ανέγερση του Πύργου Κατοικιών στη Μαρίνα Ελληνικού (Riviera Tower).

Σχετικά Άρθρα