Η Τσέλσι πάει για το “μπαμ” με τον Κριστιάνο Ρονάλντο

 Η Τσέλσι πάει για το “μπαμ” με τον Κριστιάνο Ρονάλντο

Μία από τις μεγαλύτερες μεταγραφές στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο για φέτος ετοιμάζεται να κάνει η Τσέλσι, η οποία έχει στα πλάνα της την απόκτηση του Κριστιάνο Ρονάλντο που έχει δηλώσει ότι δεν επιθυμεί να συνεχίσει να αγωνίζεται στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο ατζέντης του Πορτογάλου σταρ έχει μιλήσει με τους ανθρώπου της ομάδας και πλέον είναι γνωστό ότι οι «μπλέ» επιθυμούν να εντάξουν στο δυναμικό τους τον 37χρονο, όπως αναφέρουν πολλά βρετανικά δημοσιεύματα.

Σημειώνεται ότι ο «CR7» κατέπληξε τη Γιουνάιτεντ την περασμένη εβδομάδα όταν είπε στον σύλλογο ότι επιθυμεί να φύγει εάν λάβουν την κατάλληλη προσφορά για αυτόν, αυτό το καλοκαίρι. Ο σύλλογος επέμεινε ότι ο παίκτης δεν είναι προς πώληση και υπογράμμισε ότι έχει συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο.

Η Athletic ανέφερε ότι τον περασμένο μήνα ότι ο νέος ιδιοκτήτης της, Τοντ Μπόλι, συναντήθηκε με τον ατζέντη του Κριστιάνο, Χόρχε Μέντες, με την μετακίνηση του παίκτη από το Μάντσεστερ στο Λονδίνο να ήταν μεταξύ των θεμάτων που συζήτησαν.

Λέγεται ότι έκτοτε συνεχίστηκαν οι συνομιλίες μεταξύ του Αμερικανού επιχειρηματία και του ατζέντη, ωστόσο, οι επιθυμίες του προπονητή Τόμας Τούχελ θα πρέπει να ληφθούν υπόψη εάν οι «Μπλε» πραγματοποιήσουν την μεταγραφή.

Ο Γερμανός προπονητής είναι θαυμαστής του Ρονάλντο και στο παρελθόν είχε προτείνει ότι θα ήθελε να συνεργαστεί μαζί του. «Ο χρόνος θα δείξει, αλλά νομίζω ότι δεν είναι μυστικό ότι οποιαδήποτε ομάδα στον κόσμο χωρίς τον Κριστιάνο Ρονάλντο είναι σε ορισμένα σημεία του αγώνα πιο αδύναμη ομάδα. Είναι ένας από τους σπουδαιότερους που έχουν παίξει ποτέ αυτό το παιχνίδι και το αποδεικνύει κάθε φορά που βρίσκεται στο γήπεδο», είχε πει πέρσι.

Ο Πορτογάλος φόργουορντ εξακολουθεί να έχει το συμβόλαιο με τους «κόκκινους διαβόλους», αλλά σε αυτή τη φάση της καριέρας του, θέλει να παίξει στο Champions League και δεν βλέπει αυτό να συμβαίνει στο «Old Trafford».

Σημαντικό είναι το γεγονός ότι ο Ρονάλντο δεν εμφανίστηκε στην προπόνηση τη Δευτέρα επικαλούμενος οικογενειακούς λόγους, αλλά η Sportsmail ανέφερε την Κυριακή ότι θα συνομιλήσει με τον Έρικ τεν Χαγκ (σ.σ. προπονητή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ) μετά την επιστροφή του, καθώς θέλει να ξεκαθαρίσει την θέση του σχετικά με το μέλλον του.

Σχετικά Άρθρα