Νικολακόπουλος: Την Τρίτη θα έκανε επέμβαση στεφανιογραφίας – Το πρόβλημα υγείας

 Νικολακόπουλος: Την Τρίτη θα έκανε επέμβαση στεφανιογραφίας – Το πρόβλημα υγείας

Συγκλονίζουν οι νέες πληροφορίες για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε ο Ηλίας Νικολακόπουλος και ο οποίος σε λίγες μέρες θα έκανε στεφανιογραφία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του iEidiseis ο Ηλίας Νικολακόπουλος είχε κλείσε ραντεβού για την ερχόμενη Τρίτη σε μεγάλο νοσοκομείο της Αθήνας ώστε να γίνει η επεμβατική θεραπεία, ενώ προ λίγων εβδομάδων είχε κάνει στεντ στα αγγεία των ποδιών και συγκεκριμένα στη λαγόνιο αρτηρία.

Οι άνθρωποι που μίλησαν στο iEidiseis, είπαν ότι είχε σημαντικό καρδιολογικό πρόβλημα, αλλά «όλα ήταν προγραμματισμένα ώστε να αντιμετωπιστούν».

Ωστόσο, η μοίρα έπαιξε τα δικά της παιχνίδια. Σήμερα το μεσημέρι και ενώ ήταν σε παραλία της Σύρου την ώρα που μπήκε για μπάνιο δεν ένιωσε καλά και έχασε τη ζωή του παρά τις προσπάθειες των θαμώνων.

Σύμφωνα μάλιστα με όσα δήλωσαν θαμώνες και εργαζόμενοι στην ταβέρνα «Αχλάδι» του νησιού η γυναίκα του έβαλε τις φωνές βλέποντας τον άντρα της να χάνει τις αισθήσεις του και τότε «μια κοπέλα κολύμπησε προς το μέρος του τον έπιασε και τον έβγαλε στην παραλία».

Στο σημείο βρισκόταν και ένας ακτινολόγος ο οποίος και μέχρι να έρθει το ασθενοφόρο του προσέφερε τις πρώτες βοήθειες, ενώ και οι διασώστες του πληρώματος του ΕΚΑΒ που έφτασαν στην παραλία δεν κατάφεραν να τον επαναφέρουν.