Χαλάνδρι: Σοκάρουν οι εικόνες από το αμάξι του 18χρονου – Μια άμορφη μάζα

 Χαλάνδρι: Σοκάρουν οι εικόνες από το αμάξι του 18χρονου – Μια άμορφη μάζα

Μέσα σε μια άμορφη μάζα σιδερικών βρήκε τραγικό θάνατο ο 18χρονος που οδηγούσε χωρίς δίπλωμα και συμμετείχε, σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία, σε αυτοσχέδιους αγώνες ταχύτητας.

Το άψυχο σώμα του εγκλωβίστηκε στις λαμαρίνες αφότου το όχημά του έπεσε πάνω σε δέντρο και οι πυροσβέστες έκαναν προσπάθειες για να το απεγκλωβίσουν.

Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, το αυτοκίνητο το οποίο έχει διαλυθεί βρίσκεται σε μάντρα της Τροχαίας προκειμένου να διενεργηθούν οι απαραίτητοι έλεγχοι.

Την ίδια ώρα, οι αρχές έχουν λάβει αίμα και ούρα τόσο από τον 18χρονο όσο και από τον 20χρονο συλληφθέντα φίλο του προκειμένου να διαπιστωθεί εάν είχαν καταναλώσει αλκοόλ ή άλλες ουσίες.

Κακουργηματική δίωξη στον φίλο του 18χρονου 

Αντιμέτωπος με το κακούργημα της επικίνδυνης οδήγησης που προκάλεσε το θάνατο άλλου ανθρώπου, βρίσκεται ο 18χρονος που συνελήφθη για το θανατηφόρο τροχαίο στο Χαλάνδρι.

Ο νεαρός άνδρας οδηγήθηκε στην εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας η οποία και άσκησε την κακουργηματική ποινική δίωξη σε βάρος του. Στη συνέχεια, ο κατηγορούμενος παραπέμφθηκε σε τακτικό ανακριτή για να απολογηθεί. Έχει πάντως το δικαίωμα να ζητήσει και να λάβει προθεσμία ώστε να προετοιμάσει την απολογία.

Σχετικά Άρθρα