Τα νέα Bao Buns από τα Goody’s Burger House

 Τα νέα Bao Buns από τα Goody’s Burger House

Ο κόσμος μας συνεχώς αλλάζει και εξελίσσεται. Κι εμείς προσπαθούμε να συμβαδίσουμε με αυτήν την αλλαγή. Να είμαστε «μέσα» σε όλα. Γιατί κι εμείς προσπαθούμε συνεχώς να εξελισσόμαστε.

Νέες συνήθειες, καινούρια χόμπι και τεχνολογίες, με τις οποίες, ακόμα κι αν δεν είμαστε εξοικειωμένοι και μας δημιουργούν κάποια αμηχανία, αξίζει να τις δοκιμάσουμε, γιατί δίνουν το κάτι παραπάνω στη ζωή μας. 

Όπως ακριβώς κάνουν και τα νέα Bao Buns των Goody’s Burger House.  

Τα Goody’s Burger House μας καλούν για άλλη μια φορά να ανακαλύψουμε συναρπαστικές, καινούριες γεύσεις, μέσα από 3 νέες και πρωτότυπες συνταγές που προσθέτουν μια διαφορετική, «εξωτική» νότα στην καθημερινότητά μας. 

Επιλέξτε ανάμεσα στη συνταγή “Pulled Beef”, με ζουμερά κομμάτια από αργομαγειρεμένο μοσχαρίσιο κρέας, φρέσκο κρεμμυδάκι, τριμμένο αμύγδαλο και spicy mayo sauce, το “Crispy Chicken”, με τραγανό κοτόπουλο πανέ, μαρούλι, τριμμένο αμύγδαλο και sweet chili mayo sauce και το “Vegan”, με ψητά λαχανικά, τριμμένο αμύγδαλο και vegan spicy mayo sauce.

BAO_SITE_CHICKEN_DOUBLE_FINAL

Απολαύστε τα νέα Bao Buns των Goody’sBurger House στο κοντινότερο κατάστημα, ή μέσω delivery παραγγέλνοντας από το www.goodys.com/bao-buns/ ή το Goody’s app.

Σχετικά Άρθρα