Λάρισα: Σοκάρουν οι εικόνες από το σπίτι – φυλακή της 51χρονης – Είχε ειδοποιηθεί αρκετές φορές η αστυνομία

 Λάρισα: Σοκάρουν οι εικόνες από το σπίτι – φυλακή της 51χρονης – Είχε ειδοποιηθεί αρκετές φορές η αστυνομία

Συγκλονίζει η υπόθεση της 51χρονης που βρισκόταν κλειδωμένη σε σπίτι με τη μητέρα της στο κέντρο της Λάρισας.

Όπως φαίνεται και από τη φωτογραφία, το σπίτι της οδού Ιμβρου στο κέντρο της πόλης, τα παράθυρα έχουν κάγκελα και οι αυλόπορτες αλυσίδες, θυμίζοντας φυλακή και μαρτυρώντας τα όσα βίωνε η γυναίκα που από τη στιγμή που τελείωσε την τετάρτη Δημοτικού ήταν κλειδωμένη μέσα.

 

Είχε ειδοποιηθεί αρκετές φορές η αστυνομία

Η 76χρονη μητέρα και η 51χρονη κόρη ζούσαν στον πρώτο όροφο της μονοκατοικίας και στο ισόγειο η αδερφή της 76χρονης. Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, η θεία της 51χρονης τσακωνόταν με τη μητέρα επειδή δεν άφηνε την κόρη να βγει από το σπίτι. Οπως είπε η θεία της γυναίκας, τα τελευταία χρόνια είχε ειδοποιήσει τρεις φορές την αστυνομία και είχε ενημερώσει αλλά δεν έδειξε κάποιος ενδιαφέρον.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η 51χρονη δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα υγείας και εξαναγκάστηκε να μείνει κλειδωμένη.

Ερωτηματικά για τη στάση της γειτονιάς

Ταυτόχρονα, μυστήριο αποτελεί η στάση της γειτονιάς αφού κανείς δεν μπορεί να καταλάβει πως γίνεται τόσα χρόνια να μην διερωτήθηκαν για το πού βρισκόταν η κόρη της γειτόνισσας.

Μετά από παρέμβαση εισαγγελέα, διεξάγεται έρευνα για τις συνθήκες διαβίωσης της 51χρονης, προκειμένου να εξακριβωθούν οι λόγοι για τους οποίους η μητέρα της την κρατούσε κλεισμένη στο σπίτι σε κεντρική συνοικία της Λάρισας. Σημειώνεται πως ο πατέρας της 51χρονης απεβίωσε πριν αρκετά χρόνια.

 

Το οικογενειακό μυστικό αποκαλύφθηκε αφότου συγγενής εντόπισε την 76χρονη μητέρα της 51χρονης νεκρή στα σκαλιά του σπιτιού, ενώ δίπλα της βρίσκονταν σακούλες με ψώνια.

Από το αστυνομικό τμήμα Λάρισας που ερευνά την υπόθεση παραγγέλθηκε ιατροδικαστική έρευνα προκει­μένου να εξεταστούν οι συνθήκες θα­νάτου της 76χρονης.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις, ο θάνατος της 76χρονης οφείλεται σε παθολογικά αίτια. Δίπλα της βρέθηκαν τσάντες με ψώ­νια, διάσταση που ενισχύει την εκτί­μηση ότι η 76χρονη απεβίωσε αιφνιδίως ενώ επέστρεφε σπίτι της από την αγορά. Σε κάθε περίπτωση, από την αστυνομία αποκλείστηκε εγκληματική ενέργεια, ενώ γιατρός του ΕΚΑΒ βε­βαίωσε τον θάνατο.

Σχετικά Άρθρα