Η Μπάρκα απάντησε στη Λατινοπούλου: Με αυτό το σώμα έχω χορέψει και ερωτευτεί

 Η Μπάρκα απάντησε στη Λατινοπούλου: Με αυτό το σώμα έχω χορέψει και ερωτευτεί

Η Δανάη Μπάρκα απάντησε στην Αφροδίτη Λατινοπούλου για το body shaming: “Με αυτό το σώμα έχω χορέψει και ερωτευτεί”.

Μέσα από την εκπομπή της, η Δανάη Μπάρκα αποκάλυψε ότι είχε ενδοιασμούς για το εάν θα έπρεπε να απαντήσει δημοσίως ή όχι στην πολιτεύτρια της ΝΔ, χωρίς να την κατονομάζει.

Η απάντηση της Δανάης Μπάρκα

«Όταν το μόνο όπλο ενός ανθρώπου είναι να σχολιάζει τρίτους σε πιάνει μια λύπη, γιατί λες πόσο άδειος είναι μέσα του», είπε αρχικά η Δανάη Μπάρκα.

«Γιατί να μην μιλήσεις; Ένα κοινωνικό θέμα είναι…. Να τονίσεις για άλλη μια φορά το αυτονόητο που είναι φυσικά να αγαπάμε τους εαυτούς μας, όπως και να είναι. Δεν θα πω ούτε το όνομα γιατί θεωρώ αν το πιάσω στο στόμα μου θα ασχημύνω και επειδή εγώ στα μάτια μου με βλέπω πολύ όμορφη δεν θα το κάνω».

«Με το συγκεκριμένο σώμα το οποίο χθες κρίθηκε εγώ έχω διασκεδάσει, έχω χορέψει, έχω ερωτευτεί, με έχουν ερωτευτεί, έχω γhροκομήσει 3 μήνες τον παππού μου στο νοσοκομείο, καθαρίζοντάς τον, φροντίζοντάς τον και παίρνοντας πολύ αγάπη, έχω ταΐσει τη γιαγιά μου, όταν χτύπησε. Με το ίδιο σώμα δουλεύω, βοηθάω πολλούς ανθρώπους. Με το ίδιο σώμα φροντίζω να δίνω δύναμη σε ανθρώπους εκεί έξω που μπορεί να περνούν δύσκολα. Με το ίδιο σώμα ονειρεύομαι να φέρω στον κόσμο ένα παιδί κάποια στιγμή».