“Είμαι 100% σίγουρη ότι δεν με βίασε ο πατέρας μου”, λέει η Βρετανίδα που έκανε την καταγγελία στα Μάλια

 “Είμαι 100% σίγουρη ότι δεν με βίασε ο πατέρας μου”, λέει η Βρετανίδα που έκανε την καταγγελία στα Μάλια

Σίγουρη ότι ο άνδρας που τη βίασε κατά τη διάρκεια των διακοπών της στην Κρήτη δεν είναι ο 62χρονος πατέρας της, εναντίον του οποίου έχει ασκηθεί δίωξη.

Η 33χρονη μίλησε υπό καθεστώς ανωνυμίας στην Daily Mail και κατηγόρησε τις ελληνικές Αρχές ότι τα έχουν κάνει μαντάρα στην υπόθεσή της και έχουν αφήσει τον πραγματικό βιαστή της να κυκλοφορεί ελεύθερος και ατιμώρητος. Σύμφωνα με το δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας, η Ελληνική Αστυνομία λέει ότι ο 62χρονος έκανε άσεμνες χειρονομίες στην κόρη του μέσα σε ένα μπαρ όπου έπιναν και οι δυο τους την περασμένη εβδομάδα, χτύπησε την κοπέλα στο πρόσωπο, και μετά την έσυρε σε μια έρημη παραλία και τη βίασε. Συνελήφθη το περασμένο Σάββατο, και εμφανίστηκε στο δικαστήριο εχθές.

Η Βρετανίδα όμως υπογραμμίζει σήμερα στην Daily Mail ότι ο πατέρας της είχε γυρίσει στο ξενοδοχείο την ώρα της επίθεσης και ότι είναι απολύτως σίγουρα ότι το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας και τα δείγματα DNA που συνελλέχθησαν και από τους δύο θα οδηγήσουν στην απαλλαγή του.

«Μπορώ να σας πω 100% ότι δεν με βίασε. Ζω με τον μπαμπά μου στο Ηνωμένο Βασίλειο, πήγα μαζί του διακοπές στην Ελλάδα και είναι ο καλύτερος μπαμπάς του κόσμου» αναφέρει χαρακτηριστικά. Και συνεχίζει: «Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να έκανε κάτι τόσο αηδιαστικό. Το είπα και στην Ελληνική Αστυνομία αυτό, όμως απλώς με αγνοούν… Πρόκειται για μια πολύ αγχωτική και τραυματική κατάσταση, αλλά υπάρχει ελπίδα για εμάς. Μας είπε ο δικαστής ότι εάν η εξέταση DNA του πατέρα μου αποδείξει την αθωότητά του, θα τον αφήσουν να φύγει».

Όπως υπενθυμίζει η Daily Mail, η 33χρονη πήγε στην τοπική αστυνομία την περασμένη Πέμπτη και κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα βιασμού ενώ ήταν αρκετά μεθυσμένη. Η Αστυνομία δήλωσε ότι το μόνο που μπορούσε να θυμηθεί η κοπέλα ήταν πως ο βιαστής της φορούσε άσπρα ρούχα. «Λέγεται ότι οι αστυνομικοί έχουν στα χέρια τους αποδείξεις από συστήματα κάμερας CCTV που δείχνουν τον πατέρα της κοπέλας – ντυμένο στα λευκά – να τη χτυπάει και να της επιτίθεται σεξουαλικά» συμπληρώνει το δημοσίευμα.

Ωστόσο η κοπέλα ισχυρίζεται τώρα ότι οι αστυνομικοί τα έκαναν μαντάρα, και επιμένει ότι τους είχε πει πως ο πατέρας της – και όχι ο δράστης – ήταν ντυμένος στα ολόλευκα. Η ίδια μάλιστα εκτιμά πως, όταν συγκεντρωθούν όλες οι αποδείξεις από τις κάμερες ασφαλείας, θα αποδειχθεί ότι ο 62χρονος είχε ήδη γυρίσει στο ξενοδοχείο τους όταν εκείνη δέχθηκε την επίθεση.

«Έδωσα την περιγραφή του δράστη στην αστυνομία, αλλά δεν έχουν κάνει τίποτα για να τον εντοπίσουν», πρόσθεσε μιλώντας στην Daily Mail. «Όπως το βλέπουν εκείνοι, ο πατέρας μου είναι ένοχος και είναι στο χέρι του να αποδείξει την αθωώτητά του. Εγώ όμως ξέρω ότι τα αποτελέσματα DNA θα τον απαλλάξουν. Ανυπομομονώ να βγουν γιατί θέλω να επιστρέψω στο Ηνωμένο Βασίλειο το ταχύτερο δυνατόν».

Υπενθυμίζεται ότι εχθές ο πατέρας της 33χρονης οδηγήθηκε στην ανακρίτρια Ηρακλείου για την απολογία του, κατά την οποία αρνήθηκε τα όσα του αποδίδονται υποστηρίζοντας ότι επ’ ουδενί δε θα μπορούσε να έχει κάνει κάτι τέτοιο στην κόρη του. Με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος.

H κόρη του πάντως δηλώνει τώρα ότι θα παραμείνει στην Κρήτη μέχρι να διευθετηθεί η υπόθεση. «Μόνο μαζί του θα επιστρέψω στην πατρίδα. Στο μυαλό μου επικρατεί χάος αυτή τη στιγμή, δεν μπορώ να σκεφτώ καθαρά. Όταν όμως λυθούν όλα αυτά, θα αφηγηθώ την ιστορία για την αντιμετώπιση που είχα από τις ελληνικές Αρχές. Είναι ντροπή αυτό που έκαναν στον πατέρα μου ενώ επέτρεψαν στον άνδρα που με βίασε να κυκλοφορεί ελεύθερος».

«Η Ελληνική Αστυνομία έκανε ένα φρικτό λάθος. Τους είπα ότι ο μπαμπάς μου φορούσε άσπρα ρούχα, όχι το άτομο που μου επιτέθηκε. Εκείνοι όμως κατάλαβαν λάθος και νόμιζαν ότι μιλούσα για τον δράστη. Αυτό είναι μόνο ένα παράδειγμα για το πώς τα έκαναν θάλασσα στην έρευνα», σημειώνει η 33χρονη.

Πηγή: protothema.gr

Σχετικά Άρθρα