Μπακογιάννης: Δημοπρατεί το γήπεδο στον Βοτανικό – Μπουλντόζες μέσα στο 2022

 Μπακογιάννης: Δημοπρατεί το γήπεδο στον Βοτανικό – Μπουλντόζες μέσα στο 2022

Ο Δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, μιλώντας στον ANT1 για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό, αναφέρθηκε στα επόμενα βήματα που αναμένεται να γίνουν, προκειμένου το έργο να μην καθυστερήσει καθόλου.

“Έχουμε υπογράψει με όλους τους φορείς κι είμαστε έτοιμοι να δημοπρατήσουμε το γήπεδο, κάτι που θα το δείτε μέσα στις επόμενες εβδομάδες. Θα δείτε νωρίτερα του προβλεπόμενου μπουλντόζες στον Βοτανικό και εννοώ μέσα στο 2022, για τις πρόδρομες εργασίες που χρειάζεται να γίνουν. Πρέπει να τηρήσουμε αυστηρά όλα τα χρονοδιαγράμματα για να έχουμε έτοιμο το καλύτερο γήπεδο στην Ελλάδα όπως έχουμε δεσμευτεί το 2026”, τόνισε ο Κώστας Μπακογιάννης και πρόσθεσε:

“Όπως όλοι γνωρίζετε είναι ένα υπερτοπικό έργο. Η Διπλή Ανάπλαση προβλέπει ένα υπερσύγχρονο γήπεδο ποδοσφαίρου και μέσα στην πόλη μια νέα πόλη σε μια περιοχή που ήταν ξεχασμένη και θα την αναμορφώσουμε. Εκεί θα δημιουργηθούν οι νέες υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού και όταν όλα είναι έτοιμα θα πέσει το ιστορικό γήπεδο της Λεωφόρου και στη θέση του θα δούμε ένα πάρκο γεμάτο πράσινο”.

Σχετικά Άρθρα