Δολοφονία στην Αίγινα: Η ηθοποιός Μαρία Μπονίκου το θύμα της επίθεσης

 Δολοφονία στην Αίγινα: Η ηθοποιός Μαρία Μπονίκου το θύμα της επίθεσης

Η ηθοποιός του ελληνικού κινηματογράφου Μαρία Μπονίκου είναι η γυναίκα που βρέθηκε δολοφονημένη στο σπίτι της στην Αίγινα. Δύο χρόνια πριν είχε χάσει τον σύζυγό της, επίσης ηθοποιό, Μάνο Βενιέρη. Προσήχθη ο γιος της

Η ηθοποιός Μαρία Μπονίκου, πρωταγωνίστρια του ελληνικού κινηματογράφου στη δεκαετία του ’70, είναι η γυναίκα που βρέθηκε θανάσιμα τραυματισμένη στο σπίτι της στην Αίγινα.

Η γυναίκα βρέθηκε δολοφονημένη το πρωί του Σαββάτου (04/06) μέσα στο σπίτι της στην Αίγινα, ενώ ως βασικός ύποπτος εξετάζεται ο 46χρονος γιος της που αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα.

ADVERTISING

Ο πρόεδρος του ΣΕΗ, Σπύρος Μπιμπίλας, έκανε σχετική ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, όπου έγραψε τα εξής: “Συγκλονισμενος έμαθα μόλις για την δολοφονία της φίλης μου ηθοποιου Μαρίας Μπονικου….Ένα γλυκό κορίτσι που ξεκίνησε στην δύση του Ελληνικού κινηματογράφου.. Μια υπέροχη φωνή στην ελληνική μεταγλώττιση όπου μαζί με τον αγαπημένο της σύζυγο Μάνο Βενιερη συνεργαστηκαμε 30 χρόνια..Μια λάτρις της Αρχαίας Ελλάδας.Μαρία μου γλυκεια γιατί να φύγεις έτσι!!!”.

Σχετικά Άρθρα