Καταγγελία για κακοποίηση 3χρονης σε παιδικό σταθμό – Τι λέει η μητέρα

 Καταγγελία για κακοποίηση 3χρονης σε παιδικό σταθμό – Τι λέει η μητέρα

Καταγγελία για κακοποίηση μίας 3χρονης σε παιδικό σταθμό στη Λάρισα έρχεται στο φως της δημοσιότητας. Οι γονείς κατέθεσαν μήνυση κατά των δύο νηπιαγωγών του δημοτικού παιδικού σταθμού, για σωματικές βλάβες.

Όταν το παιδί επέστρεψε από τον σταθμό, η μητέρα είδε στα χέρια του σημάδια, μεγάλες κοκκινίλες και γρατζουνιές. Μιλώντας στο Star, είπε πως στην αρχή φαντάστηκε ότι το παιδί είχε καβγαδίσει με κάποιο άλλο.

‘Όταν τράβηξα τα μανικάκια της είδα μεγάλα κόκκινα σημάδια και το παιδί φαινόταν ότι πονάει. Μου είπε ότι η κυρία το έπιασε από τα χέρια αναπαριστώντας ταυτόχρονα πολύ εμφατικά, το ταρακούνησε και φώναζε δυνατά το όνομά της. Ηρέμησα το παιδί, προσπάθησα και εγώ να καταλάβω τι συνέβη και αμέσως παρατήρησα δαχτυλιές στο μάγουλο του παιδιού. Τη ρώτησα “αγάπη μου σε μάλωσε κανένας;”’ και μου λέει η κυρία μου έκανε παφ στο μάγουλο, τη χαστούκισε δηλαδή, και μία άλλη κυρία της τράβηξε τα μαλλιά”.

Όπως κατήγγειλε στο Star η μητέρα, τηλεφώνησε αμέσως στον παιδικό σταθμό: “Δεν πήρα κάποια πειστική απάντηση δηλώναν όλοι άγνοια. Το παιδί έφυγε από εδώ χαρούμενο δεν είχε τίποτα δεν είχε κανένα σημάδι”.

Η μήνυση κατατέθηκε στις 13 Μαρτίου κατά των δύο νηπιαγωγών αλλά και κατά παντός υπευθύνου. Η υπόθεση βρίσκεται στα χέρια του εισαγγελέα ο οποίος θα αποφασίσει για την άσκηση ή όχι ποινικής δίωξης. Το παιδί άλλαξε παιδικό σταθμό, ενώ, σύμφωνα με τη μητέρα, το κοριτσάκι δεν ήθελε μετά το περιστατικό να ξαναπάει στο συγκεκριμένο σχολείο.

Οι δύο νηπιαγωγοί αρνούνται ότι χτύπησαν ή πείραξαν με οποιοδήποτε τρόπο το παιδί. Ο δικηγόρος τους λέει πως η υπόθεση είναι «εκτός πραγματικότητας και κατασκευασμένη». Η μία νηπιαγωγός, μάλιστα, κατέθεσε μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση.

Σχετικά Άρθρα