Μακελειό στο Τέξας: Συγκλονίζει 9χρονος που σώθηκε – “Οι πυροβολισμοί ακούγονταν σαν πυροτεχνήματα”

 Μακελειό στο Τέξας: Συγκλονίζει 9χρονος που σώθηκε – “Οι πυροβολισμοί ακούγονταν σαν πυροτεχνήματα”

Το παιδί δέχτηκε πυροβολισμό στο πόδι του, είναι όμως καλά και πήρε ήδη εξιτήριο.

Ένα 9χρονο αγόρι ήταν τυχερό μέσα στην ατυχία του: τραυματίστηκε στο πόδι από τον μακελάρη στο δημοτικό σχολείο στο Τέξας, δεν έχασε όμως τη ζωή τους όπως έγινε δυστυχώς με άλλα 19 παιδιά και δύο δασκάλες. Το αγόρι, που έζησε τη φρίκη, είπε στη γιαγιά του ότι οι πυροβολισμοί ακούγονταν «σαν πυροτεχνήματα», όπως ανέφερε εκείνη σε δηλώσεις της.

«Ακούγονταν σαν πυροτεχνήματα, γιαγιά», της είπε το αγόρι που ήταν εκείνη την ώρα στην τάξη του, όπως ανέφερε η γυναίκα στο δίκτυο KENS 5. Σύμφωνα με τη γιαγιά, ο παιδί τρόμαξε πολύ ακούγοντας τους πυροβολισμούς κι όταν ο Σαλβαδόρ Ράμος τον πυροβόλησε στο πόδι. Το παιδί έχει ήδη επιστρέψει στο σπίτι του από το νοσοκομείο.

Ο μικρός έβγαλε μια φωτογραφία με τους αστυνομικούς που τον έβγαλαν έξω από το σχολείο, σύμφωνα με τη γυναίκα, η οποία ζήτησε να μην κατονομαστεί, όπως αναφέρει η NY Post.

«Πήρε εξιτήριο, σε ευχαριστώ Θεέ μου. Δεν διαπέρασε κάποιο κόκκαλο. Δεν έκανε ζημιά, οπότε τον άφησαν», ανέφερε. Η ίδια αναγνώρισε ότι άλλες οικογένειες δεν ήταν εξίσου τυχερές.

πηγή: Newsbeast.gr

Σχετικά Άρθρα