Πύργος: “Έχουν δει τον Θύμιο στον Πειραιά, είναι τρομαγμένος και ζει ως άστεγος” λέει ο διοικητής του Silver Alert

 Πύργος: “Έχουν δει τον Θύμιο στον Πειραιά, είναι τρομαγμένος και ζει ως άστεγος” λέει ο διοικητής του Silver Alert

Στην περιοχή του Πειραιά, έχει εντοπιστεί ο Θύμιος Μπουγάς από τον Πύργο που εξαφανίστηκε μετά από άγρια επίθεση bullying που δέχθηκε από νεαρούς, σύμφωνα με όσα δηλώνει o διοικητής του Silver Alert, Γεράσιμος Κουρούκλης, στο Thebest.gr.

«Οι περιγραφές που παίρνουμε από εκείνη την περιοχή, ταιριάζουν με τον Ευθύμη, και ενδυματολογικά και ο σωματότυπος, ακόμα και ο μηχανισμός ομιλίας λόγω τραχειοστομίας. Συνεχίζουμε να βρισκόμαστε σε αναζήτησή του, παίζουμε το κρυφτούλι με τον Ευθύμη. Έχουμε τέσσερις με πέντε μαρτυρίες, είναι στην περιοχή του Πειραιά αλλά μόλις καταλάβει ότι κάποιος τον κοιτάει πιο έντονα, το βάζει στα πόδια και μέχρι να προλάβουν να μας ενημερώσουν έχει εξαφανιστεί. Δεν ξέρουμε αν γνωρίζει ότι το ψάχνουμε, όμως αυτό που ξέρουμε σίγουρα είναι ότι βρίσκεται σε κατάσταση πανικού και προσπαθεί να ξεφύγει από τους πάντες και τα πάντα» αναφέρει ο κ. Κουρουκλής.

Όπως τονίζει, ο Θύμιος είναι τρομαγμένος και ζει ως άστεγος και επαιτεί: «Τον έχουν δει να βγαίνει από εγκαταλελειμμένα κτίρια αλλά μόλις τον πλησιάζουν, τρέχει και απομακρύνεται και μιλάμε για πολίτες, εθελοντές χωρίς διακριτικά. Όλα συγκλίνουν ότι είναι εκεί αλλά είναι πολύ τρομαγμένος. Είναι ενημερωμένες με φωτογραφίες πεζές περιπολίες της αστυνομίας αλλά και το λιμενικό σώμα μήπως προσπαθήσει να φύγει προς άλλη κατεύθυνση με πλοίο».

Στο μεταξύ, όπως είπε στο τοπικό σάιτ, υπάρχει μια φωτογραφία του Ευθύμη που πήγε με mail σε κάποιο μέσο ενημέρωσης και προσπαθούν να βρουν ποιος την έστειλε και πότε είναι τραβηγμένη, γιατί σε αυτή η κατάσταση του Ευθύμη είναι απογοητευτική και δεν έχει καμία σχέση με αυτή στο Silver Alert που είναι αξιοπρεπέστατη.

Επίσης, απευθύνει έκκληση: «Όποιος δει τον Ευθύμη, δεν τον πλησιάζει αλλά αυτομάτως με το που θα το δει, καλεί στο 1065 και μας δίνει το τόπο για να ενεργοποιήσουμε εμείς τους εθελοντές και την αστυνομία. Στο μεταξύ, δεν τον αφήνει διακριτικά από τα μάτια του».

Καταθέτει μηνυτήρια αναφορά το Silver Alert – «Γόνοι καλών οικογενειών» αυτοί που του έκαναν bullying

Αναφερόμενος, ο πρόεδρος του Silver Alert, στα 11 άτομα που έκαναν bullying στον Ευθύμη, τονίζει: «Σε ό, τι αφορά στους 11 του Πύργου, μαζεύουμε στοιχεία και συμπληρώνουμε τον φάκελο γιατί θα υποβάλουμε δική μας μηνυτήρια αναφορά στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου, έτσι ώστε να αναλάβει ανώτερος εισαγγελικός λειτουργός. Αυτό το κάνουμε, προκειμένου να μην υπάρξει καμία περίπτωση συγκάλυψης. Γιατί από τις πληροφορίες που έχουμε κάποιοι από αυτούς είναι τα λεγόμενα «καλών οικογενειών» και για να το προσδιορίσω περισσότερο, είναι πολιτικών και οικονομικών προσώπων της περιοχής. Φρονώ ότι μπορεί να υπάρξει μια τέτοια τάση, δεδομένου ότι «κόρακας κοράκου μάτι δεν βγάζει» και επειδή είναι και επαρχία, όλοι γνωριζόμαστε… Αυτό δεν πρέπει να συμβεί».

πηγή: Newsbeast.gr

Σχετικά Άρθρα