Χαμός με Κούγια και Μπιμπίλα: “Είσαι αμόρφωτος καραγκιόζης”

 Χαμός με Κούγια και Μπιμπίλα: “Είσαι αμόρφωτος καραγκιόζης”

Επίθεση στον Σπύρο Μπιμπίλα έκανε ο Αλέξης Κούγιας έξω από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αθηνών, ενώ βρίσκονταν σε εξέλιξη οι δίκες του Δημήτρη Λιγνάδη και του Πέτρου Φιλιππίδη.

Όπως μετέφερε η Άννα Ζηρδέλη στην εκπομπή Super Κατερίνα οι δύο άντρες συναντήθηκαν τυχαία και ακολούθησε ένας έντονος διάλογος.

«Προ ολίγου συναντηθήκαμε στον διάδρομο, του είπα καλημέρα και μου έκανε οξύτατη επίθεση ότι είμαι αμόρφωτος καραγκιόζης, που δεν καταλαβαίνω τι είναι αυτά που λέμε στην αίθουσα του δικαστηρίου. Του είπα καλημέρα, εγώ δεν κρατάω κακίες. Αμέσως μου έκανε επίθεση. Δε μπορώ να θυμηθώ τα λόγια του. Και του είπα “λέτε εμένα αμόρφωτο που έχω σπουδάσει νομικά όπως κι εσείς;” Του είπα διαβάζω αυτά που γράφονται. Μου απάντησε ότι δεν καταλαβαίνω τι διαβάζω» είπε ο Σπύρος Μπιμπίλας στην εκπομπή.

Στην ερώτηση αν θα κινηθεί νομικά κατά του γνωστού ποινικολόγου ο Σπύρος Μπιμπίλας απάντησε: «Δεν μπορώ να είμαι συνέχεια στις αίθουσες των δικαστηρίων, αν θέλει εκείνος να με στείλει δικαστικά, θα τα βρούμε».

πηγή: Newsbeast.gr