Χολιγουντιανή καταδίωξη διαρρηκτών στον Διόνυσο – Εμβόλισαν μηχανή της ΔΙΑΣ, απείλησαν πολίτη με όπλο

 Χολιγουντιανή καταδίωξη διαρρηκτών στον Διόνυσο – Εμβόλισαν μηχανή της ΔΙΑΣ, απείλησαν πολίτη με όπλο

Σε καταδίωξη μετατράπηκε η προσπάθεια αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ να ελέγξουν ένα «ύποπτο» ΙΧ στον Διόνυσο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το περιστατικό συνέβη λίγο μετά τις 22:30 το βράδυ της Τρίτης με τους δικυκλιστές της ΕΛ.ΑΣ. να λαμβάνουν σήμα για απόπειρα διάρρηξης στην περιοχή και να κατευθύνονται από τη Λεωφόρο Διονύσου. Εκεί συνάντησαν ένα μαύρο Ι.Χ. αυτοκίνητο με τρεις ή τέσσερις επιβάτες, το οποίο έκριναν ύποπτο για τη διάρρηξη και επιχείρησαν να ελέγξουν, ωστόσο, ο οδηγός του οχήματος όχι μόνο δεν σταμάτησε αλλά επιχείρησε να εμβολίσει τη μηχανή της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., με τους δύο αστυνομικούς να πηδάνε την τελευταία στιγμή στο οδόστρωμα για να γλιτώσουν.

Στη συνέχεια το μαύρο Ι.Χ. αυτοκίνητο κινήθηκε προς την Κηφισιά, με τη δεύτερο μηχανή της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. να το καταδιώκει και να ζητάει ενισχύσεις από το Κέντρο της Άμεσης Δράσης. Η καταδίωξη, ωστόσο, μετά από λίγα λεπτά σταμάτησε γιατί οι αστυνομικοί έχασαν την οπτική επαφή με το «ύποπτο» όχημα.

Για την ίδια υπόθεση, κάτοικος του Διονύσου κατέθεσε στους αστυνομικούς ότι λίγο πριν την καταδίωξη εντόπισε το συγκεκριμένο Ι.Χ. αυτοκίνητο, με τρία άτομα, έξω από το σπίτι του. Ο γιος του εκείνη τη στιγμή επέστρεφε στο σπίτι, αντιλήφθηκε τους διαρρήκτες και επιχείρησε να τους σταματήσει, οι οποίοι όμως τον απείλησαν με πιστόλι για να διαφύγουν.

Η έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. είναι σε πλήρη εξέλιξη και λαμβάνουν μαρτυρικές καταθέσεις, ενώ έχουν στα χέρια τους και υλικό από κάμερες ασφαλείας που δείχνει το μαύρο Ι.Χ. αυτοκίνητο και μέρος της διαδρομής που ακολούθησε.

Πηγή: newsbeast.gr

Σχετικά Άρθρα