Καταθέτουν οι τελευταίοι μάρτυρες για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά

 Καταθέτουν οι τελευταίοι μάρτυρες για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά

Ένας τεχνικός σύμβουλος και δύο ακόμη μάρτυρες με ειδικές γνώσεις θα είναι οι τελευταίοι που θα καταθέσουν στο δικαστήριο για την υπόθεση της δολοφονίας της Καρολάιν Κράουτς, στα Γλυκά Νερά.

Πλησιάζει η ημέρα για την απολογία του καθ’ ομολογίαν δολοφόνου.

Ο μάρτυρας, με την ιδιότητα του τεχνικού συμβούλου, έχει προταθεί από την πλευρά της οικογένειας της Καρολάιν ενώ οι άλλοι δύο δύο μάρτυρες θα εξεταστούν έπειτα από αίτημα της υπεράσπισης του κατηγορουμένου.

Εφόσον ολοκληρωθούν αυτές οι τρεις καταθέσεις, η αποδεικτική διαδικασία θα συνεχιστεί με την ανάγνωση των εγγράφων της υπόθεσης, οπότε μετά από μία ή δύο δικασίμους θα έρθει η σειρά του 34χρονου να δώσει την δική του εκδοχή για όσα έγιναν το επίμαχο βράδυ, παρουσία της μόλις 11 μηνών κόρης του, στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά.

Επίσης, θα κληθεί να εξηγήσει όσα ακολούθησαν, έως ότου υποχρεωθεί να ομολογήσει μετά τη σύλληψή του, λίγες ώρες μετά το μνημόσυνο της Καρολάιν στην Αλόννησο.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος για περισσότερο από έναν μήνα ισχυριζόταν στις αρχές πως ο αποτρόπαιος ασφυκτικός θάνατος της Καρολάιν, στις 11 Μαΐου 2021, ήταν αποτέλεσμα στυγνών εγκληματιών που μπήκαν στο σπίτι τους για να τους ληστέψουν.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της έως τώρα διαδικασίας ενώπιον του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου, ο κατηγορούμενος κρατούσε σημειώσεις από κάθε μαρτυρική κατάθεση και έκανε χρήση του δικαιώματός του να υποβάλλει ερωτήσεις.

Πηγή: efsyn.gr

Σχετικά Άρθρα