Σοκ στο μπάσκετ: Νεκρός από πυροβολισμούς πρώην άσος του Παναθηναϊκού

 Σοκ στο μπάσκετ: Νεκρός από πυροβολισμούς πρώην άσος του Παναθηναϊκού

Σοκ στον χώρο του μπάσκετ με είδηση που κάνει τον γύρο του διαδικτύου τα τελευταία λεπτά, σύμφωνα με την οποία ο πρώην άσος του Παναθηναϊκού, Άντριεν Πέιν, έφυγε από τη ζωή στα 31 του χρόνια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Αμερικανός έπεσε νεκρός από πυροβολισμό στην Φλόριντα, ενώ ο δράστης συνελήφθη!

Ο πρώην συμπαίκτης του, Τζάρεντ Σάλιντζερ, μετέφερε μέσω Twitter την τραγική είδηση: «Αναπαύσου εν ειρήνη αδερφέ μου και συμπαίκτη, Έιντριαν Πέιν», έγραψε χαρακτηριστικά και λίγο αργότερα ήρθε ο έμπειρος ρεπόρτερ του Μίσιγκαν Στέιτ, όπου έπαιξε κολλεγιακό μπάσκετ ο Πέιν, Κρις Σολάρι, να επιβεβαιώσει την πληροφορία με δική του ανάρτηση.

Ο Πέιν είχε δύο θητείες στον Παναθηναϊκό (2018, 2019) κατακτώντας ένα πρωτάθλημα και δύο Κύπελλα, ενώ αγωνίστηκε -μεταξύ άλλων- σε Βιλερμπάν, Τίμπεργουλβς, Μάτζικ και Χοκς. Στο NBA είχε καταγράψει 107 εμφανίσεις συνολικά.

Η ενημέρωση από την αστυνομία

«Στη 1:37 τα ξημερώματα της 9ης Μαΐου 2022, η αστυνομία του Όραντζ Κάουντι ενημερώθηκε για ένα περιστατικό με πυροβολισμούς στο τετράγωνο 2500 του Έγκρετ Σόρς Ντράιβ. Ένας άνδρας στα 30 του, ο οποίος πυροβολήθηκε και στη συνέχεια αναγνωρίσθηκε ως ο Έντριαν Πέιν με ημερομηνία γέννησης την 19η Φεβρουαρίου του 1991, διακομίσθηκε σε νοσοκομείο και εκεί διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Ο δράστης του πυροβολισμού, ο οποίος αναγνωρίσθηκε ως ο Λόρενς Ντόριτι με ημερομηνία γέννησης την 17η Φεβρουαρίου του 1993, έμεινε στον τόπο του εγκλήματος και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο αστυνομικό τμήμα για να ανακριθεί από τους ντετέκτιβ. Ο Ντόριτι συνελήφθη με την κατηγορία της δολοφονίας πρώτου βαθμού και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο κρατητήριο».

Σχετικά Άρθρα