Στο Attica Group το εμβληματικό Tinos Beach- Το σχέδιο σύνδεσης της ακτοπλοϊας με μεγάλα ξενοδοχεία στις Κυκλάδες

 Στο Attica Group το εμβληματικό Tinos Beach- Το σχέδιο σύνδεσης της ακτοπλοϊας με μεγάλα ξενοδοχεία στις Κυκλάδες

Πουλήθηκε το κλασικό Tinos Beach, ξενοδοχείο 400 κλινών (που είχε χτιστεί επί χούντας και ανήκε έως τώρα στον εφοπλιστή Θανάση Μαρτίνο) στο Attica Group της MIG,με τίμημα κοντά στα 6,5 εκατ. ευρώ. Σημειώστε πως η Attica έχει συστήσει την Attica Blue Hospitality, 100% θυγατρική της και έχει ήδη αγοράσει ένα ακόμη ξενοδοχείο, το Naxos Resort Beach Hotel, κάνοντας άνοιγμα στον τομέα του hospitality για να αναζητήσει συνέργειες και να βελτιώσει τη λειτουργική της κερδοφορία.

Με αυτό τον τρόπο το Attica Group επιχειρεί να συνδέσει την ακτοπλοϊα με μεγάλα ξενοδοχειακά καταλύματα στα νησιά.

Το εμβληματικό Tinos Beach

Τα δωμάτια του κεντρικού κτιρίου διακρίνονται σε Superior και Aegean. Τα Aegean αποτελούν τα καινούργια μας δωμάτια έχοντας μινιμαλιστική διακόσμηση με άμεση θεά θάλασσα . Τα superior, ανακαινισμένα και αυτά, έχουν πλευρική θέα θάλασσα είτε από την πλευρά του κήπου είτε από τον δρόμο, μαρμάρινο μπάνιο και αναβαθμισμένη επίπλωση. Οι σουίτες έχουν ένα ευρύχωρο υπνοδωμάτιο και μπορεί να προστεθεί κρεβάτι στον χώρο του σαλονιού.

Ξενοδοχείο στην Τήνο Tinos Beach

Όλα τα δωμάτια των 3 κτιρίων που γειτονεύουν με το κεντρικό εν σειρά διαθέτουν μπαλκόνι με πέργολα & θέα θάλασσα, είναι δε κατηγορίας classic. Τα οικογενειακά και τα τρίκλινα έχουν μπαλκόνι στο κυρίως δωμάτιο και παράθυρο με θέα στον κήπο για τον δεύτερο χώρο ύπνου. Τα κτίρια είναι παραδοσιακής αρχιτεκτονικής με ανοιχτούς διαδρόμους και χωρίς ανελκυστήρες.

Επίσης οι Aegean Suites στην κυκλαδίτικη πτέρυγα του συγκροτήματος διακρίνονται από μοντέρνες κυκλαδίτικες αποχρώσεις , χτιστά έπιπλα και μινιμαλιστικά στοιχειά. Οι Honeymoon Suites είναι ιδανικές για τον επισκέπτη που ψάχνει μια αυθεντική κυκλαδίτικη εμπειρία άλλα και το ζευγάρι που αναζητά έναν ειδυλλιακό χώρο.

Σχετικά Άρθρα