Λύτρας: Γι αυτό παραιτήθηκα από την υπόθεση Πισπιρίγκου

 Λύτρας: Γι αυτό παραιτήθηκα από την υπόθεση Πισπιρίγκου

Τους λόγους που τον οδήγησαν στην παραίτηση από την υπόθεση των νεκρών παιδιών στην Πάτρα εξήγησε ο Απόστολος Λύτρας μιλώντας στον ΑΝΤ1.

«Βάσει νόμου απαγορεύεται στον δικηγόρο όταν εκπροσωπεί δύο ανθρώπους που βρίσκονται αντιμέτωποι να αναλάβει τον ένα εκ των δύο. Γνώριζα διάφορα πράγματα ξεχωριστά και από τους δύο και δεν θα ήταν δεοντολογικό», τόνισε ο κ. Λύτρας.

Για τη φήμη ότι ο Μάνος Δασκαλάκης κατηγόρησε τη Ρούλα Πισπιρίγκου ότι σκότωσε και τα άλλα δύο παιδιά, ο κ. Λύτρας το διέψευσε κατηγορηματικά, λέγοντας ότι «όσες φορές του συνάντηση ο σύζυγός της ήταν υποστηρικτικός απέναντι της».

Τι είπε για την Ιωάννα Παλιοσπύρου

Ο ποινικολόγος σχολίασε ακόμα την ηρωική απόφαση της Ιωάννας Παλιοσπύρου να πετάξει τη μάσκα αποκαλύπτοντας το πρόσωπό της.

«Το μήνυμα που περνάει η Ιωάννα σε όλους μας είναι ότι δεν το βάζουμε κάτω και ότι και να συμβεί η ζωή συνεχίζεται και θέλει αγώνα και προσπάθεια» είπε και σημείωσε «πως κάποια στιγμή πρέπει να γίνει μία συζήτηση για τα πρότυπα που έχουμε».

Το μήνυμα για τον θάνατο του Βασίλη Ντινόπουλου

Τέλος, ο κ. Λύτρας εξέφρασε τα συλλυπητήριά του στον πρώην υπουργό και πρώην δήμαρχο Βριλησσίων, Γρηγόρη Ντινόπουλο, για τον θάνατο του γιου του, Βασίλη.

Σχετικά Άρθρα