Δεκάδες προσαγωγές για τρικάκια έξω από τα γραφεία της Ν.Δ

 Δεκάδες προσαγωγές για τρικάκια έξω από τα γραφεία της Ν.Δ

Σε 48 προσαγωγές προχώρησε η αστυνομία για το πανό που ανάρτησαν και τα τρικάκια που πέταξαν μέλη της συλλογικότητας «Ρουβίκωνας», λίγο μετά τις 2 σήμερα το μεσημέρι, έξω από τα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας, στην οδό Πειραιώς, στο Μοσχάτο.

Στη σχετική ανακοίνωσή της η συλλογικότητα, αφού υπογραμμίζει τη δεινή θέση που βρίσκονται οι πολίτες με αναφορές στην ακρίβεια και τον πληθωρισμό, τονίζει ότι «ξημερώνουν χειρότερες μέρες», καθώς «τίποτα και κανείς, ούτε καν οι πολιτικοί ή τα καθεστωτικά φερέφωνα στα ΜΜΕ, δεν τολμούν να υπονοήσουν μια επικείμενη αναστροφή αυτής της κρίσης».

Επισημαίνει ταυτόχρονα πως «την ίδια ώρα δισεκατομμύρια επιμένουν να μοιράζονται από την Νέα Δημοκρατία προς κάθε πιθανή και απίθανη κατεύθυνση, από εξοπλισμούς στρατού και αστυνομίας μέχρι εργολαβίες του δημοσίου και απευθείας αναθέσεις. Υπόσχονται βοήθεια και πιθανόν, αν δεν έχουν χάσει εντελώς το ένστικτο της επιβίωσης μέσα στην έπαρσή τους, να στήσουν επικοινωνιακά σόου “κοινωνικής πολιτικής”. Ξέρουμε τι θα φιλοτιμηθούν να δώσουν με το ένα χέρι. Και ξέρουμε τι επιχειρούν να πάρουν με το άλλο».

Ο Ρουβίκωνας καλεί σε κινητοποιήσεις και σε αγώνα διαρκείας, υπογραμμίζοντας ότι «μπροστά στην απειλή προς την τάξη μας είμαστε αποφασισμένοι να πάμε όσο μακριά χρειαστεί. Η κοινωνική ειρήνη έφαγε τα ψωμιά της. Η κοινωνική βάση θα παλέψει για την ζωή της ή θα βιώσει πρωτοφανή δυστυχία».

Σχετικά Άρθρα