Πισπιρίγκου: Έτοιμη για μήνυση αν ο Δασκαλάκης ζητήσει τεστ πατρότητας για τα δύο παιδιά

 Πισπιρίγκου: Έτοιμη για μήνυση αν ο Δασκαλάκης ζητήσει τεστ πατρότητας για τα δύο παιδιά

Μήνυση εναντίον του Μάνου Δασκαλάκη ετοιμάζεται να καταθέσει η Ρούλα Πισπιρίγκου, σε περίπτωση που ο Μάνος Δασκαλάκης ζητήσει τεστ DNA πατρότητας.

«Εκνευρισμό και θυμό» έχει προκαλέσει στη Ρούλα Πισπιρίγκου η πρόθεση του Μάνου Δασκαλάκη να ζητήσει τεστ DNA για να διαπιστωθεί αν είναι ο πατέρας της Μαλένας και της Ίριδας, καθώς οι έρευνες για τις συνθήκες θανάτου των δύο παιδιών στην Πάτρα είναι σε εξέλιξη.

Η πρόταση για να διεξαχθεί τεστ πατρότητας είχε προηγηθεί από τον ταξίαρχο εν αποστρατεία της Ελληνικής Αστυνομίας Θανάση Κατερινόπουλο, που έχει τονίσει ότι κάτι τέτοιο θα συνεισφέρει στις έρευνες για τους θανάτους των κοριτσιών της οικογένειας.

«Όταν γινόταν η διάγνωση της κάθε εγκυμοσύνης, ο Μάνος επαίρετο ότι ήταν δυνατός και καρπερός» αναφέρει στην εφημερίδα «Πελοπόννησος» στενό πρόσωπο του συγγενικού περιβάλλοντος της Ρούλας Πισπιρίγκου, σχολιάζοντας τα περί τεστ DNA.

Σε ό,τι αφορά στο πώς αντέδρασε η ίδια η Ρούλα Πισπιρίγκου, η 33χρονη φέρεται να είπε: «Ας κάνει όσα τεστ πατρότητας θέλει. Δεν θα καταφέρει τίποτα, γιατί τίποτα απ’ όσα -ξαφνικά- υποψιάζεται δεν θα του βγει».

Σύμφωνα με πληροφορίες της τοπικής εφημερίδας, δεν αποκλείεται η Ρούλα Πισπιρίγκου να στραφεί -για πρώτη φορά από πότε που βρέθηκαν σε απέναντι στρατόπεδα με τον Μάνο ως προς τον θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας- δικαστικά εναντίον του και να υποβάλλει μήνυση.

Πηγή: newsbeast.gr

Σχετικά Άρθρα