Δίκη Λιγνάδη: Μάρτυρας κατέθεσε φωτογραφίες από την Επίδαυρο το καλοκαίρι του 2015

 Δίκη Λιγνάδη: Μάρτυρας κατέθεσε φωτογραφίες από την Επίδαυρο το καλοκαίρι του 2015

Τα νέα στοιχεία, έρχονται να καταρρίψουν τα όσα υποστηρίζει ο Δημήτρης Λιγνάδης ότι τον Ιούλιο του 2015 -που καταγγέλθηκε βιασμός  24χρονου σήμερα άνδρα- δεν βρισκόταν στην Επίδαυρο αλλά στην Ιθάκη…

Συγκεκριμένα, έξι φωτογραφίες προσκόμισε σήμερα ενώπιον του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου όπου συνεχίζεται η δίκη του τέως καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου, Δημήτρη Λιγνάδη, προσκόμισε μάρτυρας κατηγορίας.Σύμφωνα με τον μάρτυρα, από τις έξι φωτογραφίες, τουλάχιστον η μία απεικονίζει τον ίδιο, τον κατηγορούμενο Δημήτρη Λιγνάδη και τον καταγγέλλοντα στην Επίδαυρο. Όπως κατέθεσε ο μάρτυρας, έχουν τραβηχτεί το καλοκαίρι του 2015.

Νέα στοιχεία για την ανεξήγητη ηπατίτιδα στα παιδιά – Ποια είναι η πιθανότερη αιτία, τι γίνεται στην Ελλάδα

Ο Δημήτρης Λιγνάδης από την άλλη έχει ισχυριστεί ότι ποτέ δεν πήγε μαζί τους στην Επίδαυρο και ειδικά το καλοκαίρι του 2015, που ο ένας από τους καταγγέλλοντες – 17 ετών τότε – έχει καταγγείλει τον βιασμό του.

Ο μάρτυρας κατηγορίας κατέθεσε ότι όταν ο καταγγέλλων τον βιασμό του διηγήθηκε τι είχε συμβεί τον πίστεψε, γιατί είδε ότι πώς ξαναβίωνε το τραυματικό γεγονός.

Σύμφωνα με το «lignadis trial watch» το σημείο της εξέτασης του μάρτυρα από τον συνήγορο υποστήριξης κατηγορίας κ. Κουρτέση,

Κουρ: Όταν σας το είπε, είχε μια ψυχική απόσταση από το γεγονός, ήταν ψύχραιμος;

Τ: Όχι, έτρεμε ολόκληρος.

Κουρ: Αυτό όμως λέτε ότι το μάθατε πρώτη φορά στην συνάντηση σας, τον πιστέψατε, ξαφνιαστήκατε;

Τ: Σοκαρίστηκα, τον πίστεψα, είδα τα μάτια του, τον τρόπο που το έλεγε, έτρεμε ολόκληρος, δεν το βγάζει αυτό έτσι ξαφνικά, μου είπε την ιστορία του. Μόνο σε μένα μπροούσε να το πει γιατί κάναμε παρέα εκείνη την περίοδο.

Κουρ: Τον ρωτήσατε γιατί δεν σας το είπε τότε;

Τ: Όχι, δεν τον ρώτησα.

Σχετικά Άρθρα