Στα ύψη η κόντρα ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ για την εμφάνιση των μαχητών του Τάγματος του Αζόφ στη Βουλή

 Στα ύψη η κόντρα ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ για την εμφάνιση των μαχητών του Τάγματος του Αζόφ στη Βουλή

Στα ύψη διατηρείται η πολιτική κόντρα ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή το τάγμα Αζόφ και την εμφάνιση μελών του στη Βουλή στο πλαίσιο της ομιλίας του Βολοντίμιρ Ζελένσκι.

Την Παρασκευή (08/04) ο ΣΥΡΙΖΑ εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία τονίζει: “Βυθισμένη σε αδιέξοδο η Νέα Δημοκρατία επιστρέφει στην παλιά της προπαγάνδα και καταφεύγει σε ανόητες προκλήσεις.

Μετά το χθεσινό ομολογημένο φιάσκο της στη Βουλή, όπου η κυβέρνηση σε πλήρη αποσύνθεση εξέθεσε διεθνώς τη χώρα με έναν νεοναζί να μιλάει στην Ελληνική Βουλή, θα ανέμενε κανείς σιωπή.

Αντί γι’ αυτό ανασύρει από τα σκουπίδια τη θεωρία των δύο άκρων νομίζοντας ότι ο ελληνικός λαός ξεχνάει ποιοι ήταν αυτοί που φορούσαν τις περικεφαλαίες μαζί με τον Κασιδιάρη εναντίον της Συμφωνίας των Πρεσπών και ανήκουν στην ίδια πολιτική οικογένεια με το κόμμα του Πούτιν. Ποιοι είναι αυτοί που αναζητούν ακόμα και σήμερα τη «σοβαρή» Χρυσή Αυγή. Ως εδώ!

Ο κ. Μητσοτάκης αποδεικνύει κάθε μέρα πόσο επικίνδυνος είναι και στα ζητήματα εξωτερικής πολιτικής. Στην προσπάθεια του να ξεπλύνει τους νεοναζί του “Τάγματος Αζόφ” πετάει λάσπη για την στάση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Ο ίδιος που πέταγε λάσπη για τη μεγάλη συναυλία ειρήνης.

Η κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη έχει αποτύχει σε όλα. Ας σταματήσει τουλάχιστον να προκαλεί και να δημιουργεί για μια ακόμη φορά τεχνικούς διχασμούς για φτηνούς μικροπολιτικούς σκοπούς”.

ΝΔ: Ο ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται ξανά αγκαλιά με τους υποστηρικτές του Πούτιν
Ακολούθησε η απάντηση της ΝΔ, η οποία σε ανακοίνωσή της αναφέρει: “Καταλαβαίνουμε την ενόχληση του ΣΥΡΙΖΑ όταν του θυμίζουμε:

-Με ποιους ήταν αγκαλιά στις πλατείες.

-Ότι συγκυβέρνησε αρμονικά με τους ΑΝΕΛ και τον υποστηρικτή του Πούτιν Π.Καμμένο.

-Ότι οι υπουργοί του χειροκροτούσαν από την πρώτη σειρά την απόπειρα να στηθεί μηχανισμός ρωσικής προπαγάνδας στην Ελλάδα με επικεφαλής τον εκλεκτό τους Κ.Βαξεβάνη.

Σήμερα βρίσκεται ξανά αγκαλιά με τους υποστηρικτές του Πούτιν. Θα του επαναλάβουμε λοιπόν ότι το 2022 δεν είναι 2012”.

Νέα ανακοίνωση ΣΥΡΙΖΑ
Λίγο αργότερα, ο ΣΥΡΙΖΑ “επέστρεψε”, ανακοινώνοντας τα εξής: “Επειδή στη Νέα Δημοκρατία παραληρούν και έχουν κουράσει προσπαθώντας να μαζέψουν το φιάσκο με το ξέπλυμα των νεοναζί του Αζόφ στη Βουλή, ας απαντήσουν τουλάχιστον σε μια απλή ερώτηση:

Ενεπλάκη στις συνεννοήσεις για την παρέμβαση Ζελένσκι στη Βουλή το Υπουργείο Εξωτερικών ή πάλι τα έκανε μαντάρα μόνος του με προσωπική διπλωματία ο κ. Μητσοτάκης;”.

Σχετικά Άρθρα