Συγκρατούμενη της Ρούλας Πισπιρίγκου: Δεν της έδωσαν σημασία οι άλλες κρατούμενες – Αυτή φώναζε και χτυπιόταν

 Συγκρατούμενη της Ρούλας Πισπιρίγκου: Δεν της έδωσαν σημασία οι άλλες κρατούμενες – Αυτή φώναζε και χτυπιόταν

Τις πρώτες στιγμές της Ρούλας Πισπιρίγκου στις φυλακές Κορυδαλλού, όπου βρίσκεται προφυλακισμένη για τη δολοφονία της μεγαλύτερης κόρης της, Τζωρτζίνας περιέγραψε μία γυναίκα που είναι κρατούμενη κι εκείνη στις φυλακές Κορυδαλλού.

Σύμφωνα με τα όσα είπε η γυναίκα αυτή στον Alpha, στην εκπομπή «Super Κατερίνα»:

«Την βάλανε στην ΣΤ’ είναι φάτσα από εκεί που είναι η 17 Νοέμβρη κάποιοι από αυτούς, δηλαδή είναι ακριβώς φάτσα. Είναι μόνη της στο κελί, δεν υπάρχουν πολλά πολλά ούτε της φωνάξανε που λένε οι άλλες και… αυτά είναι μετά συγχωρήσεως αρλούμπες. Σιγά τώρα, εδώ ωραία άστην εκεί μέσα θα είναι, θα κάτσει κάμποσους μήνες μέχρι να γίνει η δίκη της, μόνη της είναι στο κελί, την φυλάν απ’ έξω, ναι… ναι είναι σωφρονιστικός και την φυλάει, βλέπει, παρακολουθεί, ανοίγει και το πορτάκι».

Σύμφωνα μάλιστα με τα λεγόμενα αυτής της γυναίκας, η Ρούλα Πισπιρίγκου, είναι σε καλή κατάσταση. «Αυτή τρώει κανονικά, δεν φαίνεται ότι έχει πέσει και στην κατάθλιψη, τη μαύρη… τουλάχιστον αυτό… έτσι μας λένε και εμάς και το ξέρουμε και βγαίνει ήδη. Μόνη της είναι σε έναν χώρο στο προαύλιο και προαυλίζεται. Είναι μόνη της, δεν έχει με καμία επαφή. Ούτε καμία της φώναξε και της είπε κάτι, όχι, όχι. Εμείς ξέρουμε ότι την φυλάνε, είναι κι άλλες μόνες τους δεν είναι ότι υπάρχει μια ιδιαίτερη μεταχείριση, όχι καθόλου».

Η συγκρατούμενη της Ρούλας Πισπιρίγκου τόνισε μάλιστα, ότι οι άλλες κρατούμενες δεν έχουν ασχοληθεί μαζί της: «Δεν είναι απομόνωση μην νομίζεται ότι την έχουν βάλει… προστασία είναι μην κάνει κάτι αυτή στον εαυτό της γιατί οι άλλες δε δώσανε σημασία. Για αυτό την φυλάει πάντα ένας υπάλληλος απ’ έξω. Αυτό που έγινε να χτυπιέται και να φωνάζει και λένε ότι δεν έγινε, έγινε! Έγινε, το κάνουν πολλές γιατί συνειδητοποιούν μόλις μπουν μέσα στο κελί ότι πια τα πράγματα δεν είναι όπως τα πιστεύανε. Εκεί αρχίζεις και βλέπεις και τι σε περιμένει και τι ακριβώς συμβαίνει» αποκάλυψε η συγκρατούμενη της Ρούλας Πισπιρίγκου.