Ισχυρές ενδείξεις για την αιτία θανάτου της Μαλένας – Εισαγγελέας στο κελί της Πισπιρίγκου – Φέρεται να χτυπά το κεφάλι της

 Ισχυρές ενδείξεις για την αιτία θανάτου της Μαλένας – Εισαγγελέας στο κελί της Πισπιρίγκου – Φέρεται να χτυπά το κεφάλι της

Η έρευνα των Αρχών για τα τρία κορίτσια της οικογένειας Πισπιρίγκου – Δασκαλάκη συνεχίζεται. Από την πρώτη άτυπη έρευνα που πρόλαβαν να κάνουν οι Αρχές, έχει προκύψει πως η κατηγορούμενη έκανε διαδικτυακές αναζητήσεις για ουσίες που προκαλούν θάνατο από δική της συσκευή και πλέον με τα βουλεύματα άρσης απορρήτου που έχουν οι αστυνομικοί στα χέρια τους κάνουν τον επίσημο και ενδελεχή έλεγχο, τα αποτελέσματα του οποίου αναμένονται και όπως όλα δείχνουν θα δώσουν την απάντηση στο κρίσιμο ερώτημα για την προέλευση της κεταμίνης που χορηγήθηκε στην Τζωρτζίνα.

Όπως επίσης, η κατηγορούμενη μεταξύ άλλων «καίγεται» για την ανθρωποκτονία της Τζωρτζίνας και από την κατάθεση γιατρών της μοιραία ημέρα που κατέθεσαν ότι το οξύμετρο δεν έδινε ειδοποίηση και κάποιος φαίνεται πως το είχε απενεργοποιήσει.

Παράλληλα, από χθες ξεκίνησε επισήμως η έρευνα και για τους θανάτους των άλλων δύο κοριτσιών της οικογένειας από την Πάτρα, της Μαλένας και της Ίριδας. Υπενθυμίζεται πως ειδικά για την περίπτωση της Μαλένας όσο γινόταν έρευνα για την Τζωρτζίνα, είχε συσταθεί και επιτροπή ιατροδικαστών στην Αθήνα για την επανεξέταση της περίπτωσης θανάτου της Μαλένας.

Ήδη λοιπόν και σύμφωνα με πληροφορίες, φαίνεται να προκύπτουν ισχυρές ενδείξεις για τον τρόπο που έχασε την ζωή του το πρώτο παιδί της οικογένειας και πάλι ως αποτέλεσμα ανθρωποκτονίας, αυτή την φορά όμως όχι με χορηγηθείσα ουσία αλλά όπως όλα δείχνουν με ασφυκτικό τρόπο.

Σύντομα ενδέχεται να υπάρξουν επίσημα αποτελέσματα και γι’ αυτή την έρευνα, ενώ για την Ίριδα η αναζήτηση των αιτιών θανάτου της συνεχίζεται χωρίς να μπορεί να αποκλειστεί κάτι επί του παρόντος.

Στο κελί της εισαγγελέας

Εν τω μεταξύ εισαγγελέας σπεύδει τις επόμενες ώρες στις φυλακές Κορυδαλλού, όπου βρίσκεται από το πρωί της Τρίτης (05/04) η Ρούλα Πισπιρίγκου. Η 33χρονη κατηγορούμενη για την δολοφονία της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας, Ρούλα Πιτσιρίγκου φέρεται να χτυπάει το κεφάλι της στον τοίχο στο κελί της, όπως μετέδωσε ο Alpha.

O εισαγγελέας θα μεταβεί στις φυλακές του Κορυδαλλού για να επισκεφτεί την ίδια για την ασφάλειά της.

Η 33χρονη μετά την πεντάωρη απολογία της στην Ανακρίτρια, κρίθηκε προφυλακιστέα και μεταφέρθηκε στις φυλακές Κορυδαλλού.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τη Γενική Γραμματεία Αντεγκληματικής Πολιτικής, το κελί που διαμορφώθηκε ειδικά για την κράτηση της 33χρονης, βρίσκεται στην ειδική πτέρυγα των γυναικείων φυλακών, όπου κρατούνται και οι έγκλειστοι για εγκλήματα τρομοκρατίας, αλλά είναι ατομικό και σε πλήρη απομόνωση και θα προαυλίζεται μόνη της, προκειμένου να βρίσκεται σε απόλυτα ασφαλές περιβάλλον και θα μπορεί να βλέπει μόνο τον δικηγόρο της.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, οι φυλακές Κορυδαλλού επελέγησαν ακριβώς για τον λόγο ότι μπορούσε να διαμορφωθεί το ασφαλές περιβάλλον για την 33χρονη.

«Ήμουν σχεδόν βέβαιη ότι θα πήγαινα σπίτι μου. Θέλω να πιστεύω πως σύντομα θα αφεθώ ελεύθερη με περιοριστικούς όρους. Θα αποδειχθεί η αλήθεια. Δεν υπάρχουν στοιχεία. Δεν ξέρω πόσο θα αντέξω στη φυλακή» είπε η Ρούλα Πισπιρίγκου μιλώντας στο Star.

Μάλιστα, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον σύζυγό της Μάνο Δασκαλάκη, λέγοντας:

«Μίλησα με τα καλύτερα λόγια για τον Μάνο στην κατάθεσή μου. Δε μπορώ να καταλάβω γιατί δε με πιστεύει ο Μάνος και μίλησε εναντίον μου».

Υπενθυμίζεται πως η Ρούλα Πισπιρίγκου κρατείται σε ειδικά διαμορφωμένο κελί και σε απομόνωση, υπό το φόβο των αρχών μήπως γίνει στόχος επιθέσεων από άλλες κρατούμενες στις φυλακές Κορυδαλλού. Εκεί θα κρατηθεί μετά την απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα να την κρίνουν προφυλακιστέα για το θάνατο της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας, στην οποία, όπως κατηγορείται, χορήγησε μεγάλη δόση κεταμίνης.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Γενική Γραμματεία Αντεγκληματικής Πολιτικής, το κελί που διαμορφώθηκε ειδικά για την κράτηση της 33χρονης, βρίσκεται στην ειδική πτέρυγα των γυναικείων φυλακών, όπου κρατούνται και οι έγκλειστοι για εγκλήματα τρομοκρατίας, αλλά είναι ατομικό και σε πλήρη απομόνωση και θα προαυλίζεται μόνη της, προκειμένου να βρίσκεται σε απόλυτα ασφαλές περιβάλλον και θα μπορεί να βλέπει μόνο τον δικηγόρο της.

Σχετικά Άρθρα